hocam bu trigger olayı normal kullanımda sorun yaratmaz değil mi![]()
MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
birde hocam sizin attığınız 2. klavye yani siyah olan ile ilk arkadaşın attığı arasında fark varmı renk dışındaBunu öneririm: MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
Manyetik isterseniz: MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye
Çok çıkmaya gerek yok diyorsanız:
![]()
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Biraz daha ucuza kaçmak isterseniz:![]()
MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.www.gaming.gen.tr
![]()
Machenike K500B-B87 Kablolu Red Switch RGB İngilizce Oyuncu Klavye Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Machenike K500B-B87 Kablolu Red Switch RGB İngilizce Oyuncu Klavye Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam bu trigger olayı normal kullanımda sorun yaratmaz değil mi?
Klavye içime sindi gibi hem daha ucuz hem de daha çok özellik barındırıyor
Bir de hocam sizin attığınız 2. klavye yani siyah olan ile ilk arkadaşın attığı arasında fark var mı renk dışında
daha çok fps türünde valorant oynuyorum.Hocam birde konudan bağımsız VGN dragon fly f1 pro alınırmı.palm claw arası tutuşum var.Hayır sorun yaratmaz. Zaten istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Fakat CS2 oynuyorsanız snaptap kullanamıyorsunuz diye biliyorum.
Daha iyi seçenekler var. Bütçe belirtin yeni bir konuda ona göre önerelim. Valorant da kullanabilirsiniz problem olmaz.daha çok fps türünde valorant oynuyorum.Hocam birde konudan bağımsız VGN dragon fly f1 pro alınırmı.palm claw arası tutuşum var.
2.500 geçmesin.Ayrı konu oluşturmama gerek varmıDaha iyi seçenekler var. Bütçe belirtin yeni bir konuda ona göre önerelim. Valorant da kullanabilirsiniz problem olmaz.
2.500 geçmesin. Ayrı konu oluşturmama gerek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.