M.A.Y Centipat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #1 Sosyalde benzer konular var ama çoğu 2,3 mesajlı o yüzden ben de soruyorum ... Corsair K70 Corsair K70 RGB MK.2 Klavye Corsair K70 RGB MK.2 Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com ASUS ROG STRİX FLARE Asus ROG Strix Flare Red Klavye Asus ROG Strix Flare Red Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Evet hangisi daha iyi?
Sosyalde benzer konular var ama çoğu 2,3 mesajlı o yüzden ben de soruyorum ... Corsair K70 Corsair K70 RGB MK.2 Klavye Corsair K70 RGB MK.2 Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com ASUS ROG STRİX FLARE Asus ROG Strix Flare Red Klavye Asus ROG Strix Flare Red Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Evet hangisi daha iyi?
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 1 Haziran 2022 #2 Bildiğim kadarıyla aralarındaki tek fark gövde materyalleri. Bu konuda da ROG daha iyi. Bence ROG daha çok göze hitap ediyor.
Bildiğim kadarıyla aralarındaki tek fark gövde materyalleri. Bu konuda da ROG daha iyi. Bence ROG daha çok göze hitap ediyor.
GLL Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 1 Haziran 2022 #3 286313 dedi: Bildiğim kadarıyla aralarındaki tek fark gövde materyalleri. Bu konuda da ROG daha iyi. Bence ROG daha çok göze hitap ediyor. Genişletmek için tıkla... Bildiğime göre Flare tamamen plastik.
286313 dedi: Bildiğim kadarıyla aralarındaki tek fark gövde materyalleri. Bu konuda da ROG daha iyi. Bence ROG daha çok göze hitap ediyor. Genişletmek için tıkla... Bildiğime göre Flare tamamen plastik.
Steven Gerrard Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 358 1 Haziran 2022 #4 Bu klavyeyi beklerseniz itopyada 1650 tl civarına düşüyor. Bir aydır kullanıyorum çok memnunum. ASUS ROG STRIX Scope Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM ASUS ROG STRIX Scope Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile STRIX SCOPE DX/RD NX ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
Bu klavyeyi beklerseniz itopyada 1650 tl civarına düşüyor. Bir aydır kullanıyorum çok memnunum. ASUS ROG STRIX Scope Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM ASUS ROG STRIX Scope Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile STRIX SCOPE DX/RD NX ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 1 Haziran 2022 #5 GLL dedi: Bildiğime göre Flare tamamen plastik. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerindeki incelemelere baktım. Sağ tarafı fırçalanmış metal, sol tarafı çift kat plastik olarak geçiyor. Kendi sitesinde belirtilmemiş.
GLL dedi: Bildiğime göre Flare tamamen plastik. Genişletmek için tıkla... YouTube üzerindeki incelemelere baktım. Sağ tarafı fırçalanmış metal, sol tarafı çift kat plastik olarak geçiyor. Kendi sitesinde belirtilmemiş.