Corsair K70 vs Corsair K95

lutra

Centipat
Son düzenleyen: Moderatör:
K95 tabii ki. Hem makrosu var hem de daha ucuz. Ayrıca bu daha mantıklı gibi;

Fiyat farkı olmasıydı tercihim K70 modelinden yana olurdu çünkü ikisinin arasında 0.4mm'lik basım aralığı farkı var. K95 Speed modelini 7 ay boyunca kullandım ve kalite olarak memnundum.

Fiyat farkı olmasıydı tercihim K70 modelinden yana olurdu çünkü ikisinin arasında 0.4mm'lik basım aralığı farkı var. K95 Speed modelini 7 ay boyunca kullandım ve kalite olarak memnundum.
k68 de güzel ama plastik kasa falan beni rahatsız ediyor sizce 200 tl fark verip k95 almak mantıklı mıdır ?

Adeks Store'da K70 MK.2 Rapidfire 700 Lira.

İtopya'da satılan K95 Platinum Cherry MX Speed klavye Türkçe'dir.(CH-9127014-TR ürün kodu Türkçe klavyeye ait, kendim bu ürünü kullanıyorum.)

K95 ile K70 MK.2 arasındaki tercih sana kalmış. Ekstra makro tuşları ve RGB şerit gibi ekstra şeyler istiyorsan K95 alabilirsin ama K70 MK.2 Rapidfire modeli de gayet yeterlidir.

Son düzenleme:

Bende Adeks Store'dan aldım K70 MK.2 Rapidfire'ı. Gayet güzel bir klavye, tavsiye ederim. K95 makro tuşlar nedeniyle biraz daha geniş, masada yer sıkıntısı varsa K70 daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…