MeC Hectopat Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2016 #1 Arkadaşlar Corsair K95 klavye aramaktayım ancak satan bir yer bulamıyorum. Hali hazırda stoklarında olan bir yer biliyorsanız paylaşır mısınız lütfen?
Arkadaşlar Corsair K95 klavye aramaktayım ancak satan bir yer bulamıyorum. Hali hazırda stoklarında olan bir yer biliyorsanız paylaşır mısınız lütfen?
Yigitt08 Megapat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2016 #2 Game ekstra dan alabilirsiniz. Corsair K95 RGB Mekanik Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Game ekstra dan alabilirsiniz. Corsair K95 RGB Mekanik Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 31 Temmuz 2016 #3 Yigitt08 dedi: Game ekstra dan alabilirsiniz. Corsair K95 RGB Mekanik Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Genişletmek için tıkla... O fiyata Amazon' dan iki tane alınır. Alabiliyorsanız Amazon' dan alın. Ülkemizde olmadığı için getiren firmalar faiş fiyatlara satmakta.
Yigitt08 dedi: Game ekstra dan alabilirsiniz. Corsair K95 RGB Mekanik Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Genişletmek için tıkla... O fiyata Amazon' dan iki tane alınır. Alabiliyorsanız Amazon' dan alın. Ülkemizde olmadığı için getiren firmalar faiş fiyatlara satmakta.
MeC Hectopat Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2016 #4 O fiyata stokta olsa alıcamda stokta da yok. Amazondan ise TR ye shipping yok... Sinir oldum
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 31 Temmuz 2016 #5 MeC dedi: O fiyata stokta olsa alıcamda stokta da yok. Amazondan ise TR ye shipping yok... Sinir oldum Genişletmek için tıkla... Evet şimdi gördüm. Maalesef Amazon tarafından satılmadığı için TR' ye gönderim olamayabilir.
MeC dedi: O fiyata stokta olsa alıcamda stokta da yok. Amazondan ise TR ye shipping yok... Sinir oldum Genişletmek için tıkla... Evet şimdi gördüm. Maalesef Amazon tarafından satılmadığı için TR' ye gönderim olamayabilir.