Corsair K95 space tuşu takılma sorunu

Pika2000

Kilopat
Space tuşu altındaki sağ taraftaki tutan şey oynuyor ve bazen sağa veya sola doğru takılıyor basmıyor.
Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi lütfen? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzgün çekemedim o yüzden internetten atacağım.
Sağ ve solda 1'er tane space i tutmak için şeyler var. Benim soldaki sabit sağdakinin ise ön tarafı havaya kalkıyor. 2. resimdeki gibi ise takılıyor bazen kullanırken ve basmıyor. Düzeltebiliyorum ama düzelttiğim de bile tam oturmuyor gibi tuş.

Dosya Ekleri

• 8DMVU4h.jpg
    8DMVU4h.jpg
    1.003,9 KB · Görüntüleme: 125
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Onlara stabilizer deniliyor, büyük tuşların fazla sarsılmadan hareket etmesini sağlıyorlar. Neyse konumuza dönelim.

Stabilizer düzgün yerleştirilmemiş veya yerinden oynamış bu da sıkışmasına sebep oluyor hareket esnasında, bu durumda ya açıp siz düzeltebilirsiniz ki ne yapacğınızı bilmiyorsanız ben bunu önermem hem de klavyeniz garanti dışı kalacak. Ya da daha mantıklı olan seçenek teknik servise göndereceksiniz.

Normalde bir sorun bulunuyor mu? Spacebar'in köşelerine bastığınızda uzun shift tuşu ile aynı hissiyatı mi alıyorsunuz? Yoksa direk olarak bastığınız tarafa mı iniyor?
Bir tarafa sürekli hızlı hızlı bastığınızda mı bir taraftan çıkıyor? Eğer öyle ise Stabilize eden mekanizmada büyük olasılıkla bir sorun yoktur.
Çıkan taraftaki switch gibi uca sahip olan yere küçük bir maskeleme bandı koyarsanız sorun çözülecektir büyük olasılıkla.

Dosya Ekleri

• IMG_20200212_124217.jpg
    IMG_20200212_124217.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 113
Bastığım tarafa iniyor. Shirf tuşu sağlam ama space tuşuna tam ortadan basmadığım için sonrasında yan tarafa iniyor, veya direkt en kenara basarsam direkt iniyor. Space tuşunun sağ tafındaki stabilizer ise yerine sabit değil sabit olması gerekiyor normalde. Maskeleme bandı ne onu da bilmiyorum.

Zannediyorum, bu durumu yaşama sebebiniz eğer tarafınızdan darbe almadıysa, ya hatalı bir üretim ürünü ya da kargoyla geldiyse hasar almış bir ürün.
Zaman kaybetmeden servise gönderin.

Bende de K70 MK2 modeli var, Rocket League oynarken top kamerasından çıkmaya çalıştığım esnada space tuşuna bir şeyler oluyor ve tam ortasından bastırarak tuşu yerine yerleştirmek zorunda kalıyorum. Ürünümün garantisi yok ne gibi çözümler önerirsiniz sanırım aynı sorun. Maskeleme dediğini boşluğu azaltmak için bir şey mi yerleştireyim araya? Ya da açıp içini bakayım mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı