C compq01 Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 50 31 Temmuz 2014 #1 Corsair Carbide Serisi™ 400R 80Plus 750W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Bu kasayı kullanıyorum ve bu kasada 2 adet önde,1 adet'de arkada olmak üzere 3 adet fan var bu fanları nasıl kontrol edebilirim?
Corsair Carbide Serisi™ 400R 80Plus 750W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Bu kasayı kullanıyorum ve bu kasada 2 adet önde,1 adet'de arkada olmak üzere 3 adet fan var bu fanları nasıl kontrol edebilirim?
BlueFear Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2014 #2 Anakartın destekliyorsa BIOS üzerinden ya da işletim sistemi üzerinden yan parti programlarla, ya da harici fan kontrol araçlarıyla yapabilirsin.
Anakartın destekliyorsa BIOS üzerinden ya da işletim sistemi üzerinden yan parti programlarla, ya da harici fan kontrol araçlarıyla yapabilirsin.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 31 Temmuz 2014 #4 Bios içerisinden yapabilirsin. Yada böyle bir şey alarak. Cooltek 3.5" 4 Kanal Fan Kontrolcüsü (4 x 17W) | sanalmarketim Birde uygulamalar ile yapılabilir.
Bios içerisinden yapabilirsin. Yada böyle bir şey alarak. Cooltek 3.5" 4 Kanal Fan Kontrolcüsü (4 x 17W) | sanalmarketim Birde uygulamalar ile yapılabilir.
C compq01 Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 50 1 Ağustos 2014 #5 Silinen üye dedi: Ana kartın Asus ise Asus Al Suite ile kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Asus Al Suite II kullanarak halletim fan işini teşekkürler.
Silinen üye dedi: Ana kartın Asus ise Asus Al Suite ile kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Asus Al Suite II kullanarak halletim fan işini teşekkürler.