Arkadaşlar, daha önce Viper Mini alacaktım stok bitmişti. 200-250 TL arası başta tavsiyeler istemiştim ama kulaklığım bozulunca alamadım. Şimdi bu bütçede Katar Pro mu almalıyım yoksa Logitech G102/203 mü?
Corsair 190 TL (İtopya'da 166 TL ama oradan almak istemiyorum)
Fareyi bu ikisinin karışımı gibi tutuyorum.
HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Tutuş biçiminize uygun mu, bir fikrim yok ancak sensörü çok daha iyi.
HP Omen Reactor 7ZF19AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Tutuş biçiminize uygun mu, bir fikrim yok ancak sensörü çok daha iyi.
Katar Pro kullanıyorum memnunum bir sorun yok. Eliniz fazla büyük değilse güzel fare takılma hiç yaşamadım. Tıklama olarak gayet yumuşak güzel hissiyatı var. İtopyadan alabilirsiniz sorun olmaz.
Katar Pro kullanıyorum memnunum bir sorun yok. Eliniz fazla büyük değilse güzel fare takılma hiç yaşamadım. Tıklama olarak gayet yumuşak güzel hissiyatı var. İtopyadan alabilirsiniz sorun olmaz.