Corsair katar Pro alınır mı?

Sizce HyperX Pulsefire Core mi Katar Pro mu?

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Benim elim terlediği için bazen mouse yapış yapış oluyor. Genellikle Valorant oynuyorum. Ben şahsen beğendim Mouse'u. Önceden G300s kullanıyordum. Sağ tık bozuldu diye değiştirdim. Bu mouse'un tıklama hissi daha iyi geldi.

Hocam katar pro mouseyi cs go gibi oyunlarda aniden çevirince takılma/algılamama olur mu ?
1.5 ay civarı oldu kullanalı böyle bir sorunla karşılaşmadım ancak elin küçük veya orta boyutluysa al

Bence kronik arıza sürtme yada yay sesi gibi.

Hızlı şekilde yaparsanız belli oluyor normalde sıkıntı yok zaten.
Hızlı şekilde yapıyorum zaten eski mouseumda hızlı şekilde çevirdiğimde mouse ortada kalıyordu bunda öyle bir şey yok.

Bence kronik arıza sürtme yada yay sesi gibi.

Hızlı şekilde yaparsanız belli oluyor normalde sıkıntı yok zaten.
Uzun zaman olmuş ama cevaplarsanız sevinirim. Ben şu an kullandığım mouseyi şuradaki problemden dolayı değiştirmek istiyorum. Videoda görebileceğiniz gibi logitechin modelleri ihtiyacımı karşılamıyor. Kullanmakta olduğun Katar Pro'da böyle bir problem var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…