Mouse gözüme güzel gözüktü. Ufak bir araştırma da yaptım güzel duruyor. Sizce alınır mı? Aklımdaki tek soru 800 DPI desteği olup olmadığı. 12400 DPI gibi yüksek DPI'lara destek veren bazı mouselarda bunun gibi küçük DPI desteği bulunmayabiliyor. Tuşlara basarak 800 DPI kademesine geçiş yapılıyor mu? RGB DPI gibi fonksiyonlarını ayarlayabileceğim bir uygulaması var mı? Ayrıca elim bilekten yaklaşık 16 cm tutarken sorun yaşar mıyım?
200 - 10000 DPI araliginda 100 DPI kademelerle istediginiz DPI'i ayarlayabilirsiniz. Bu fiyatlarda pek bir secenek de yok zaten, Katar Pro ve G102 var.
Evet, birden fazla kademe ekleyebiliyorsunuz. Her DPI tuşuna tıkladığınızda kademe değişiyor. Örneğin bende 2 kademe var. Biri 500 DPI, oyun için kullanıyorum. Bir diğerini oyun dışında kullanmak için DPI tuşuna basıp 1000'de kullanıyorum. Her DPI kademesine farklı renk atayabiliyorsunuz.
CORSAIR iCUE software connects all your compatible products together in a single interface. Control RGB lighting and fan speeds, program keyboard macros, and monitor system temperature.
DPI değiştirme tuşuna başka bir fonksiyon atabilir misiniz bilmiyorum hiç denemedim ama bilgisayar her açıldığında istediğiniz DPI'yla başlama ayarı var.
Programı arkaplanda açık bıraktığın taktirde istediğin tuşa istediğin makroyu atayabiliyorsun, ama programı kapattığında makro tuşlarına atadığın işlevler çalışmıyor.