Corsair Katar Pro nasıl?

Sanırım kablosuz modelinden bahsediyorsun, arkadaşımda Corsair'in farklı model bir kablosuz modeli var ve çok memnun. FPS oyunlarında herhangi bir sıkıntı yaşamıyor.

Corsair Katar Pro hızlı çevirince takılır mı? CS için alacağım hızlı ve ani çevirişlerde takılmaması önemli.

Dün kablolusunu satın aldım. Çok kullanmadım ancak fiyatının hakkını tamamen verecek gibi duruyor. Yazılımı ile fazlaca çeşitli ayar yapabiliyorsunuz. Mouse boyutu biraz küçük. Büyük eli olanlar için sıkıntı olabilir.

Dün kablolusunu satın aldım. Çok kullanmadım ancak fiyatının hakkını tamamen verecek gibi duruyor. Yazılımı ile fazlaca çeşitli ayar yapabiliyorsunuz. Mouse boyutu biraz küçük. Büyük eli olanlar için sıkıntı olabilir.
Hocam deneyebilirmisiniz müsaitseniz

Hocam deneyebilirsiniz müsaitseniz
Eğer hızlı çevirince takılma olayından bahsettiyseniz denedim. Takılma gibi bir durum yok. Ben de FPS oyunlarında kullanıyorum. Ancak bir süre sonra olur mu bilemem. Aynı fiyattaki diğer mouselardan daha iyi bir sensör kullanıyor. Başka seçenek olarak Gigabyte Aorus M2 önerenleri görmüştüm o modele de bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı