Efenndi Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #1 Başlıkta yazdığı gibi iki fareden hangisinin daha iyi olduğunu sormak istiyorum. Elim bilekten itibaren yaklaşık 15 cm ve palm tutuyorum.
Başlıkta yazdığı gibi iki fareden hangisinin daha iyi olduğunu sormak istiyorum. Elim bilekten itibaren yaklaşık 15 cm ve palm tutuyorum.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.301 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 20 Aralık 2023 #2 SteelSeries Prime tabii ki.
7 733451 Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 83 21 Aralık 2023 #3 Corsair Katar Pro almayın, kronik problemleri var. Sol tıkın bazen basmaması, fare tekerleğinin gıcırdaması, geç algılaması vs. Bende sol tık problem çıkarttı, servis değişim/iade kararı aldı. Sonraki süreçleri bekliyorum.
Corsair Katar Pro almayın, kronik problemleri var. Sol tıkın bazen basmaması, fare tekerleğinin gıcırdaması, geç algılaması vs. Bende sol tık problem çıkarttı, servis değişim/iade kararı aldı. Sonraki süreçleri bekliyorum.