MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.362 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Kasım 2023 #11 KuoNN dedi: Genelde birkaç ay sonra düzeliyor, o zaman tekrar deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir kaç ay sonra düzeliyor derken?
KuoNN dedi: Genelde birkaç ay sonra düzeliyor, o zaman tekrar deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir kaç ay sonra düzeliyor derken?
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 1 Kasım 2023 #12 Gümrük ve lojistik sorunları kast ediyorum.
S sekect Kilopat Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 718 Çözümler 3 28 Kasım 2023 #13 Evet hocam mail atıp iletişime geçtim, belirli soruların olduğu formatı doldurup gönderdim.
MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.362 Çözümler 3 Yer İstanbul 28 Kasım 2023 #14 sekect dedi: Evet hocam mail atıp iletişime geçtim, belirli soruların olduğu formatı doldurup gönderdim. Genişletmek için tıkla... Ben de iletişime geçtim ama Türkiye'de gümrükte yaşanan sorunlardan dolayı vs gönderemediler. İlginize teşekkür ederim.
sekect dedi: Evet hocam mail atıp iletişime geçtim, belirli soruların olduğu formatı doldurup gönderdim. Genişletmek için tıkla... Ben de iletişime geçtim ama Türkiye'de gümrükte yaşanan sorunlardan dolayı vs gönderemediler. İlginize teşekkür ederim.