resulkybs Decapat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #1 Herkese selamlar Corsair klavye alacağım fakat 4 model arasındaki farkları tam çözemedim bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. içinden seçeceğimde olmasını istediğim özellikleri. -En hızlı tepkime. -En düşük tuş sesi 1-) Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA 2-)Corsair K70 K.2 Rapidfire Cherry MX Speed Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA 3-)Corsair Strafe MK.2 Cherry MX Silent Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA 4-)Corsair K70 MK.2 Cherry MX Red Türkçe RGB Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA Galiba en sessizleri silent olan ama silent'in diğerlerine göre tepkimesi düşük müdür?
Herkese selamlar Corsair klavye alacağım fakat 4 model arasındaki farkları tam çözemedim bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. içinden seçeceğimde olmasını istediğim özellikleri. -En hızlı tepkime. -En düşük tuş sesi 1-) Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA 2-)Corsair K70 K.2 Rapidfire Cherry MX Speed Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA 3-)Corsair Strafe MK.2 Cherry MX Silent Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA 4-)Corsair K70 MK.2 Cherry MX Red Türkçe RGB Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA Galiba en sessizleri silent olan ama silent'in diğerlerine göre tepkimesi düşük müdür?
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 28 Kasım 2020 #2 MX Speedler en hızlısı diye biliyorum, ayrıca yeterince sessiz bir klavye. Redden daha sessiz oluyor diye biliyorum.
MX Speedler en hızlısı diye biliyorum, ayrıca yeterince sessiz bir klavye. Redden daha sessiz oluyor diye biliyorum.
resulkybs Decapat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #3 Ardaaa11 dedi: MX Speedler en hızlısı diye biliyorum, ayrıca yeterince sessiz bir klavye. Redden daha sessiz oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Ardaaa11 dedi: MX Speedler en hızlısı diye biliyorum, ayrıca yeterince sessiz bir klavye. Redden daha sessiz oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.533 Makaleler 2 Çözümler 11 22 Ocak 2021 #4 resulkybs dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hangisini aldınız? Aldıysanız, memnun musunuz?