kivanc6034 Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Başlıkta belirttiğim üzere kontrolcünün sadece sağ üst portu(1. port) çalışıyor. Fanı diğer portlara taktığımda ise ışığı yanmıyor.
Başlıkta belirttiğim üzere kontrolcünün sadece sağ üst portu(1. port) çalışıyor. Fanı diğer portlara taktığımda ise ışığı yanmıyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.334 Makaleler 42 Çözümler 276 1 Ağustos 2022 #2 Birinci port dolu iken diğerlerini doldurmayı denedin mi?
kivanc6034 Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 Mithat Berhan dedi: Birinci port dolu iken diğerlerini doldurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Fakat yine hiçbir tepkime yok.
Mithat Berhan dedi: Birinci port dolu iken diğerlerini doldurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Fakat yine hiçbir tepkime yok.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.334 Makaleler 42 Çözümler 276 1 Ağustos 2022 #4 Güç konnektörünü de değiştirip deneyin olmazsa arızalı olma ihtimali var.
Lightspeed Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #5 iCUE yazlımından fan sayısı 3 ise 3 yapmayı denedinizmi
kivanc6034 Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #6 Lightspeed dedi: iCUE yazlımından fan sayısı 3 ise 3 yapmayı denedinizmi Genişletmek için tıkla... Denedim. Kontrolcüyü USB_E12 yerine USB_E34 portuna takmayı, SATA kablosunu değiştirmeyi denedim ama sonuç nafile.
Lightspeed dedi: iCUE yazlımından fan sayısı 3 ise 3 yapmayı denedinizmi Genişletmek için tıkla... Denedim. Kontrolcüyü USB_E12 yerine USB_E34 portuna takmayı, SATA kablosunu değiştirmeyi denedim ama sonuç nafile.
Lightspeed Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #7 Peki kontrolcünün yazılımı varsa güncellediniz mi bir de SATA port kablonun yıpranma vs olmadığından başka SATA portundan deneyebiliirsiniz. Peki kontrolcüden çıkan kabloların rehim noktasına baktınızmı.
Peki kontrolcünün yazılımı varsa güncellediniz mi bir de SATA port kablonun yıpranma vs olmadığından başka SATA portundan deneyebiliirsiniz. Peki kontrolcüden çıkan kabloların rehim noktasına baktınızmı.
kivanc6034 Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #8 Lightspeed dedi: Peki kontrolcünün yazılımı varsa güncellediniz mi bir de SATA port kablonun yıpranma vs olmadığından başka SATA portundan deneyebiliirsiniz. Genişletmek için tıkla... iCUE yazılımı var en güncel sürümde. Aynı SATA güç portu ve kablosuyla hard disk çalışabiliyor.
Lightspeed dedi: Peki kontrolcünün yazılımı varsa güncellediniz mi bir de SATA port kablonun yıpranma vs olmadığından başka SATA portundan deneyebiliirsiniz. Genişletmek için tıkla... iCUE yazılımı var en güncel sürümde. Aynı SATA güç portu ve kablosuyla hard disk çalışabiliyor.
Lightspeed Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #9 İşaretli olan yeri demek istiyorum lehim noktalarını
kivanc6034 Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #10 Lehim noktaları bu şekilde.