Corsair Link H110i’yi görmüyor

vendios

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar H110i sıvı soğutmam var. Corsair Link'ten daha önce H110i’yi de görüyordum ve ordan fan ayarı yapıyordum. Fakat güncelleme geldi ve artık göremiyorum sıvı sogutmayı. Diğer her şey gözüküyor RAM’ler ekran kartı işlemci vs.. ama sıvı sogutma yok. Nasıl orada gözükmesini sağlayacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede güç kaynağı yeni güncelleme ile görülmüyor corsair link üzerinden ama h100i için aygıt yöneticisinden etkinleştir olacak ona bakmanı öneririm birde pompa girişinin bağlı olduğu yere 12 v direk gitmesi gerekiyor bilginize...

Aygıt Yöneticisindeki sekmelere tek tek baktım fakat h110i ile alakalı birşey bulamadım ayrıca bilgisayarı kurduktan sonra kabloları hiç değiştirmedim ilk başta corsair linkte gözüken h110i şimdi gözükmüyor sorunum bu yardım lütfen

Sürücü gibi bir donanım olacak aygıt yöneticisinde corsairxp gibi ismi tam hatırlamıyorum onu etkinleştir yapmalısın eğer görünmüyor ise pompa pinini bağladığın hub veya çıkıştan 12 v direk vermen gerekiyor soğutucuyu linkten kontrol etmek için bu dediğimi yaptıktan sonra donanım algılama farkedersin eğer ki arıza yoksa cihazda ondan sonra ilk baş değindiğim aygıt yöneticisinden görürsün ve etkinleştirirsin

Aynı soğutucuyu bende kullanıyorum aynı sorunu birkaç kez yaşadım uğraşmamak için direk molexden vermiştim enerjiyi

sorunu hallettım sorun corsair linkin son güncellemesinde h110i yi göstermemesi 2 versiyon altını yükledim sorun çözüldü yabanci sitelerdede böyle yazıyordu

Aynen onu demeyi unuttum sana ben hocam bendede aynı sendeki gibi yeni sürümde güç kaynağını görmüyordu eski sürüm kurunca düzelmişti alternatif çözüm olarak

sorunu hallettım sorun corsair linkin son güncellemesinde h110i yi göstermemesi 2 versiyon altını yükledim sorun çözüldü yabanci sitelerdede böyle yazıyordu
acaba hangi versiyonunu yüklemiştiniz?
bende de güncelleme sonrası böyle bir sorun oldu. alt versiyonları tek tek mi denesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…