RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar yakın zamanda Corsair LL120 fan sipariş verdim. Kutu içerisinde kontrolcü kumanda vs. bir şey yok. Modlar arasında geçiş yapabileceğim bir kontrolcü var mı? Anakart üzerinden kontrol etmem mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2020
Arkadaşlar yakın zamanda Corsair LL120 fan sipariş verdim. Kutu içerisinde kontrolcü kumanda vs. bir şey yok. Modlar arasında geçiş yapabileceğim bir kontrolcü var mı? Anakart üzerinden kontrol etmem mümkün mü?
-Jwol- Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 1.305 Çözümler 3 31 Ocak 2020 #2 Kasanız ve anakartiniz nedir?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2020 #3 HakanP23 dedi: Kasanız ve anakartiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kasa Sharkoon night shark modeli - anakart Msi Gaming Plus Max
HakanP23 dedi: Kasanız ve anakartiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kasa Sharkoon night shark modeli - anakart Msi Gaming Plus Max
Pc.meraklisi Hectopat Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 352 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2020 #4 RotasızBey dedi: Kasa Sharkoon night shark modeli - anakart Msi Gaming Plus Max Genişletmek için tıkla... Fanı single yani tek aldıysanız kontrolcüsü olmaz 3lü setlerde kutu içeriğinden çıkıyor.
RotasızBey dedi: Kasa Sharkoon night shark modeli - anakart Msi Gaming Plus Max Genişletmek için tıkla... Fanı single yani tek aldıysanız kontrolcüsü olmaz 3lü setlerde kutu içeriğinden çıkıyor.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2020 #5 Siparişi iptal ettim konu kilit