Merhaba, aklımda View 71 TG modeli var. Işıklı güzel görünen sistem yapmak istiyorum. Bu modeli alırsam 4 tane 140mm ve 3 tane de 120mm fana ihtiyacım olacak sizce LL140 ve LL120 modelleri almaya değer mi yoksa fazla mı abartı olur?
Kasada radyatörü içeri takabiliyoruz 360mm radyatör takacağım ve üstünde Noctua NF F12 3000 devir fanları olacak o yüzden performansa katkısı yok sadece hava akışını sorunsuz yapsın yeterli. Ses takıntım olmadığı için fanları köklüyorum. Örnek görüntü;
4 tane LL140 ile 3 tane LL120 ciddi bütçe demek ama gözüken o ki bütçeniz sınırsız öyleyse alınabilir. Bu arada SP, HD ve LL serisi fanlar da performans olarak gayet iyidir, kasamda 4 tane SP120 var son derece memnunum.
Açıkçası Noctua'nın kahverengi Ledsiz fanları performans anlamında tartışılmaz fakat görüntü anlamında attığın resimdekinden farklı görünecektir. Görüntüye önem veriyorsan Noctua düşünmemelisin.