dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 19 Şubat 2023 #1 Corsair M55 Pro RGB mi yoksa SteelSeries Rival 3 mü? İki fareden hangisi daha iyi ve uzun süreli kullanım için güzel olur. Fiyatları arasındaki fark önemsiz ve iki fare dışında bir öneri yapmayın teşekkürler.
Corsair M55 Pro RGB mi yoksa SteelSeries Rival 3 mü? İki fareden hangisi daha iyi ve uzun süreli kullanım için güzel olur. Fiyatları arasındaki fark önemsiz ve iki fare dışında bir öneri yapmayın teşekkürler.
dioxy Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #2 Rival 3 bence, ben kullanıyorum 1 Yıldır ve memnunum. Sırf ben kullandığım için önermedim, genel olarak da Rival 3 önerilmiş.
Rival 3 bence, ben kullanıyorum 1 Yıldır ve memnunum. Sırf ben kullandığım için önermedim, genel olarak da Rival 3 önerilmiş.
dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 19 Şubat 2023 #3 dioxy dedi: Rival 3 bence, ben kullanıyorum 1 yıldır ve memnunum. Sırf ben kullandığım için önermedim, genel olarak da Rival 3 önerilmiş. Genişletmek için tıkla... İki fare de elimde bulunuyor ama hangisini yedek farem olarak kaldırsam bilemedim.
dioxy dedi: Rival 3 bence, ben kullanıyorum 1 yıldır ve memnunum. Sırf ben kullandığım için önermedim, genel olarak da Rival 3 önerilmiş. Genişletmek için tıkla... İki fare de elimde bulunuyor ama hangisini yedek farem olarak kaldırsam bilemedim.
dioxy Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #4 Deneyin ikisi de elinizdeyse, bence Rival 3'ü kullanın.
dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 19 Şubat 2023 #5 dioxy dedi: Deneyin ikisi de elinizdeyse, bence Rival 3'ü kullanın. Genişletmek için tıkla... Rival 3'ü asıl mouseum olarak kullanmaya başladım. M55 Pro ise yedekte duracak kenarda teşekkür ederim.
dioxy dedi: Deneyin ikisi de elinizdeyse, bence Rival 3'ü kullanın. Genişletmek için tıkla... Rival 3'ü asıl mouseum olarak kullanmaya başladım. M55 Pro ise yedekte duracak kenarda teşekkür ederim.