Corsair MP510 480GB M.2 SSD Alınır mı?

Hocam ben de bu SSD’yi almayi planliyordum ama Kingston’in yeni SSD’sini tanittigini gördüm ve bu ürünün piyasaya çikmasini bekliyorum. Konu burada bir bak istersen.

Hocam okuma,yazma,ömür gibi değerler 480 GB ile 960GB arasında değişse de ürün aynı ürün olduğu için akşam size yorumunu ileteceğim. Bu akşam ürün gelecek size anlatırım. Bu ürünü kullanan birçok kişi memnun gözüküyor.

Honda Mercedes'ten hızlı ve ucuz. Ama neden Mercedes E class? TLC, MLC farkı ortada. Paran yoksa Honda'da yeter. Recep Baltaş Petabyte'larca veri yazdı ama yine de SSD'yi bozamadı. Aynı testte tlc ssd sağ çıkamazdı. Oyun oynacaksan felan TLC SSD yeter ama verin değerliyse ve on yıl tık demeden çalışsın dersen mlc.

Yanımda durduğunuz için teşekkürler fakat ben yine de arkadaşın atarını anlamadım. Ben bu MP510'u beğenmiyor değilim, teknolojisinden şüpheliyim sadece. Özellikle MLC'nin tarafında olduğum da yok, kaliteli olanın yanında olmak zorundayım çünkü ben buna eşek yüküyle para vereceğim sonuçta.

Euro ve Dolar para birimli ülkelerde MLC hatta 2 bitlik 860 pro serisi gibi aşırı sağlam SSD'leri almak, çok da fiyat tartışmaları yaratmaz. Ülkemizin ekonomik şartlarında ne yazık ki bu farklar korkunçlaşıyor. Yoksa ülke ekonomimiz o ülkeler gibi olsaydı, yine arabadan örnek vereyim; 2019 tipo (EGEA) bu kadar çok satar mıydı? Fiat Egea alınır. Çünkü ucuz. Multijet motoru az yakar. İnsanların işini görür. Ancak tüm öznel görüşleri sildiğimizde Egea şase olarak, motor olarak, sağlamlık olarak ve şanzıman olarak nasıl bir araba? Konfor olarak nasıl bir araba? Bu soruları kallavi bir şekilde cevaplarıyla yazardım ama distribütör firmadan dava yemek istemiyorum

SSD'ler yıllarca hızlarıyla ön plana atıldı ama hiç kimse sağlamlık faktöründen bahsetmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…