J Jacey Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #1 MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi anakartım var. Bir tane 500GB 980 Pro almıştım daha önce. Şimdi bir tane de gen3 SSD düşünüyorum. Corsair MP510 960GB fiyatı 900TL alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2022
MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi anakartım var. Bir tane 500GB 980 Pro almıştım daha önce. Şimdi bir tane de gen3 SSD düşünüyorum. Corsair MP510 960GB fiyatı 900TL alınır mı?
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #2 900 TL güzel fiyat. Alınır.
J Jacey Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #3 Uchiha Shisui dedi: 900 TL güzel fiyat. Alınır. Genişletmek için tıkla... Valla siparişi geçtim hocam. Zaten itopya'da stok bitmiş.
Uchiha Shisui dedi: 900 TL güzel fiyat. Alınır. Genişletmek için tıkla... Valla siparişi geçtim hocam. Zaten itopya'da stok bitmiş.
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #4 Jacey dedi: Valla siparişi geçtim hocam. Zaten itopya'da stok bitmiş. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız. Güzel bir NVMe.
Jacey dedi: Valla siparişi geçtim hocam. Zaten itopya'da stok bitmiş. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız. Güzel bir NVMe.
J Jacey Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #5 Uchiha Shisui dedi: İyi yapmışsınız. Güzel bir NVMe. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sistemi samsung'a mı yoksa corsair'a mı kurmam gerekir sizce? Bu konuda çok fark olur mu?
Uchiha Shisui dedi: İyi yapmışsınız. Güzel bir NVMe. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, sistemi samsung'a mı yoksa corsair'a mı kurmam gerekir sizce? Bu konuda çok fark olur mu?
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #6 Jacey dedi: Teşekkür ederim, sistemi samsung'a mı yoksa corsair'a mı kurmam gerekir sizce? Bu konuda çok fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Size kalmış. Ben Gen3'e sistemi kurup Gen4'e oyunlar için erişim sağlıyorum.
Jacey dedi: Teşekkür ederim, sistemi samsung'a mı yoksa corsair'a mı kurmam gerekir sizce? Bu konuda çok fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Size kalmış. Ben Gen3'e sistemi kurup Gen4'e oyunlar için erişim sağlıyorum.
J Jacey Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #7 Uchiha Shisui dedi: Size kalmış. Ben Gen3'e sistemi kurup Gen4'e oyunlar için erişim sağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aralarında gözle görülür bir fark olur mu tam tersini yapsam? Bir de sizin kullandığınız modeller hangileri merak ettim
Uchiha Shisui dedi: Size kalmış. Ben Gen3'e sistemi kurup Gen4'e oyunlar için erişim sağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aralarında gözle görülür bir fark olur mu tam tersini yapsam? Bir de sizin kullandığınız modeller hangileri merak ettim
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #8 Jacey dedi: Aralarında gözle görülür bir fark olur mu tam tersini yapsam? Bir de sizin kullandığınız modeller hangileri merak ettim Genişletmek için tıkla... Ekstrem fark olacağını zannetmiyorum. Yüksek boyutlu dosya aktarımlarında o hızı gözlemlersiniz. Ben Silicon Power US70 ve PNY CS3030 kullanıyorum.
Jacey dedi: Aralarında gözle görülür bir fark olur mu tam tersini yapsam? Bir de sizin kullandığınız modeller hangileri merak ettim Genişletmek için tıkla... Ekstrem fark olacağını zannetmiyorum. Yüksek boyutlu dosya aktarımlarında o hızı gözlemlersiniz. Ben Silicon Power US70 ve PNY CS3030 kullanıyorum.