aet_95 Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 SSD veya HDD modeli Corsair MP600 Pro LPX Merhaba iyi sosyaller, laptop bilgisayarıma aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. Bu ürün alınır mı? Eğer alınırsa laptop bilgisayara sığar mı? Corsair MP600 Pro LPX SSD (1 TB) Corsair MP600 Pro LPX SSD CSSD-F1000GBMP600PLP detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba iyi sosyaller, laptop bilgisayarıma aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. Bu ürün alınır mı? Eğer alınırsa laptop bilgisayara sığar mı? Corsair MP600 Pro LPX SSD (1 TB) Corsair MP600 Pro LPX SSD CSSD-F1000GBMP600PLP detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Yardımcı olabilecek var mı?
E EngX Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Bende almayı düşünüyorum HP Victus 15 için metal soğutucusu sığmasa bile çıkarılabiliniyor bildiğim kadarıyla.
Bende almayı düşünüyorum HP Victus 15 için metal soğutucusu sığmasa bile çıkarılabiliniyor bildiğim kadarıyla.