B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 7 Nisan 2013 #1 Evet arkadaşlar şu aralar yeni SSD'im ve kulaklıklarımla uğraşmaktayım. SSD'imi CrystalMarkDisk'te test ettim. Değerler resimde: Bir de HDD'den SSD'ye Windows'u nasıl klonlarım? Neler yapmam gerekiyor?
Evet arkadaşlar şu aralar yeni SSD'im ve kulaklıklarımla uğraşmaktayım. SSD'imi CrystalMarkDisk'te test ettim. Değerler resimde: Bir de HDD'den SSD'ye Windows'u nasıl klonlarım? Neler yapmam gerekiyor?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 7 Nisan 2013 #2 Yerinde olsam klonlamazdım. Tertemiz kurardım.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2013 #3 Gayet iyi, bu değerler işletim sistemi kurulduktan sonra düşecektir. Mert'in dediği gibi temiz kurulum yap.
Gayet iyi, bu değerler işletim sistemi kurulduktan sonra düşecektir. Mert'in dediği gibi temiz kurulum yap.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 7 Nisan 2013 #4 Elimde olsa temiz kurulum yaparım. Ama ASUS sağolsun elimde hiç bir Windows image dvd si veya dosyası yok. Orjinal lisanstan sahteye geçmek bana pek akıllıca gelmedi. Ne yapabilirim?
Elimde olsa temiz kurulum yaparım. Ama ASUS sağolsun elimde hiç bir Windows image dvd si veya dosyası yok. Orjinal lisanstan sahteye geçmek bana pek akıllıca gelmedi. Ne yapabilirim?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Nisan 2013 #5 Diski klonla SSD'ye.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 7 Nisan 2013 #6 İşte onu yapacağım ama hangi dosyaları klonlamam lazım o konuda kafam karıştı.