BlurTM Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 300 Makaleler 5 3 Eylül 2014 #1 Anakart ile işlemciyi aldım sadece kasa kaldı. İstanbul içinde elden teslim alınır.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 4 Eylül 2014 #2 Merhaba. 250 Kullanıcısıyım. İnventus'tan aldım. Oradan güven ile alışveriş yapabilirsin.
BlurTM Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 300 Makaleler 5 4 Eylül 2014 #3 Atem Kaner dedi: Merhaba. 250 Kullanıcısıyım. İnventus'tan aldım. Oradan güven ile alışveriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Atem Kaner dedi: Merhaba. 250 Kullanıcısıyım. İnventus'tan aldım. Oradan güven ile alışveriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki 250D kulanıcı olarak. Anakart olarak ne kullandınız? Yada önere bileceğiniz anakart var mı.
Atem Kaner dedi: Merhaba. 250 Kullanıcısıyım. İnventus'tan aldım. Oradan güven ile alışveriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Atem Kaner dedi: Merhaba. 250 Kullanıcısıyım. İnventus'tan aldım. Oradan güven ile alışveriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki 250D kulanıcı olarak. Anakart olarak ne kullandınız? Yada önere bileceğiniz anakart var mı.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 4 Eylül 2014 #4 Silinen üye dedi: Teşekkürler. Peki 250D kulanıcı olarak. Anakart olarak ne kullandınız? Yada önere bileceğiniz anakart var mı. Genişletmek için tıkla... MSI Z97I Gaming AC. Performansından memnunum. Ama sorunları var. Tek buna has değil. Gaming serilerinde belli başlı sorunlar var. Ve konnektörler fanlar ile neredeyse bitişik.
Silinen üye dedi: Teşekkürler. Peki 250D kulanıcı olarak. Anakart olarak ne kullandınız? Yada önere bileceğiniz anakart var mı. Genişletmek için tıkla... MSI Z97I Gaming AC. Performansından memnunum. Ama sorunları var. Tek buna has değil. Gaming serilerinde belli başlı sorunlar var. Ve konnektörler fanlar ile neredeyse bitişik.
BlurTM Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 300 Makaleler 5 4 Eylül 2014 #5 MSI Z97I Gaming AC bende çok aradım piyasada yok. Vatan'a gittim söyledim onlarda da yokmuş.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 4 Eylül 2014 #6 Ben ilk geldiğinde alanlarım.