Bravex Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar, herkese merhaba. Benim sıvı soğutma pompa yünü yukarıya bakiyor. Çoğunlukla hep yan tarafa bakıyorlar yönü. Bununla ilgili bir sorun olur mu, normal mi? Teşekkürler. Dosya Ekleri FC84E11C-8F9D-453F-8E07-31BC81743553.jpeg 133,5 KB · Görüntüleme: 92
Arkadaşlar, herkese merhaba. Benim sıvı soğutma pompa yünü yukarıya bakiyor. Çoğunlukla hep yan tarafa bakıyorlar yönü. Bununla ilgili bir sorun olur mu, normal mi? Teşekkürler.
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2021 #2 Hocam logosu düz duruyor demek ki öyle takılması planlanmış. Ki boruların pompa seviyesinin üstünde olması sizin için daha iyi olur. Sürprizbozan güzel sistemmiş hocam valla canım çekti Sürprizbozan abi Minecraft açsana bana
Hocam logosu düz duruyor demek ki öyle takılması planlanmış. Ki boruların pompa seviyesinin üstünde olması sizin için daha iyi olur. Sürprizbozan güzel sistemmiş hocam valla canım çekti Sürprizbozan abi Minecraft açsana bana
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 27 Kasım 2021 #3 ahmetgirgin dedi: Hocam logosu düz duruyor demek ki öyle takılması planlanmış. Ki boruların pompa seviyesinin üstünde olması sizin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Üzerindeki logo belirleyici değil, dönebiliyor bildiğim kadarıyla. Sorun olmaz, normal şekilde çalışır.
ahmetgirgin dedi: Hocam logosu düz duruyor demek ki öyle takılması planlanmış. Ki boruların pompa seviyesinin üstünde olması sizin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Üzerindeki logo belirleyici değil, dönebiliyor bildiğim kadarıyla. Sorun olmaz, normal şekilde çalışır.
Ivar Ragnarssonn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1.425 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB) MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB 120 GB WD SSD 1 TB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv teknikeri 27 Kasım 2021 #4 Ne güzel sistemler var be. Bir sorun olmaz böyle dursa da.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 27 Kasım 2021 #5 Bildiğim kadarıyla hiç farketmiyor. Göze nasıl hoş geliyorsa o şekilde takılabilir.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 75 Yer Ankara 27 Kasım 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kısaca, videodan anlamanız gereken: Radyatörün yukarıda ve pompanın hortumlarının aşağıda olması gerektiğidir. Son düzenleme: 27 Kasım 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kısaca, videodan anlamanız gereken: Radyatörün yukarıda ve pompanın hortumlarının aşağıda olması gerektiğidir.