T Tontaaa Kilopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 114 20 Mayıs 2021 #1 Merhaba, bilgisayarıma RAM takviyesi yapacağım. Şu an bilgisayarımda takılı olan RAM CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu takviye için almak istediğim de CORSAIR 8GB Vengeance Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu. Bir arkadaş 3200MHz RAM'ın chipseti farklı olabileceği için fiyatının ucuz olabileceğini söyledi. Var mıdır aynı marka modelin farklı chipset olma ihtimali?
Merhaba, bilgisayarıma RAM takviyesi yapacağım. Şu an bilgisayarımda takılı olan RAM CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu takviye için almak istediğim de CORSAIR 8GB Vengeance Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu. Bir arkadaş 3200MHz RAM'ın chipseti farklı olabileceği için fiyatının ucuz olabileceğini söyledi. Var mıdır aynı marka modelin farklı chipset olma ihtimali?
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 20 Mayıs 2021 #2 Tontaaa dedi: Var mıdır aynı marka modelin farklı chipset olma ihtimali Genişletmek için tıkla... Evet var. Kendi kullandığımın biri Samsung biri Hynix.
Tontaaa dedi: Var mıdır aynı marka modelin farklı chipset olma ihtimali Genişletmek için tıkla... Evet var. Kendi kullandığımın biri Samsung biri Hynix.
hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #3 Benim kullandığım Samsung B-Die, fakat çok nadir denk geliyor diye duymuştum. Yani değişebiliyor.
T Tontaaa Kilopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 114 20 Mayıs 2021 #4 Thermes dedi: Evet var. Kendi kullandığımın biri Samsung biri Hynix. Genişletmek için tıkla... herhangi bir sorun yaşatıyor mu corsairlerin sanırsam samsung ve hi tech oluyormuş biri samsung biri hi tech olunca sıkıntı oluşur mu ?
Thermes dedi: Evet var. Kendi kullandığımın biri Samsung biri Hynix. Genişletmek için tıkla... herhangi bir sorun yaşatıyor mu corsairlerin sanırsam samsung ve hi tech oluyormuş biri samsung biri hi tech olunca sıkıntı oluşur mu ?
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 20 Mayıs 2021 #5 Söylemeyi unutmuşum benim bellekler Gskill.
T Tontaaa Kilopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 114 20 Mayıs 2021 #6 Thermes dedi: Söylemeyi unutmuşum benim bellekler Gskill. Genişletmek için tıkla... bir sorun yaşıyor musun farklı chipsetli ramlar ile
Thermes dedi: Söylemeyi unutmuşum benim bellekler Gskill. Genişletmek için tıkla... bir sorun yaşıyor musun farklı chipsetli ramlar ile
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 21 Mayıs 2021 #7 Hayır.