R RebelliousZZ Kilopat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Corsair Vengeance LPX CL16 DDR4 3000MHz 8 GB RAM'im vardı. Bir tane daha aynı RAM'den alıp 8*2 Dual kit yapmak istedim ama RAM'lerin eskisinin barkodunda version 3.31 yenisinde version 4.32 yazıyor. Uyumluluk açısından bir sorun teşkil eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2021
Corsair Vengeance LPX CL16 DDR4 3000MHz 8 GB RAM'im vardı. Bir tane daha aynı RAM'den alıp 8*2 Dual kit yapmak istedim ama RAM'lerin eskisinin barkodunda version 3.31 yenisinde version 4.32 yazıyor. Uyumluluk açısından bir sorun teşkil eder mi?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Ürünleri paylaşır mısınız?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2021 #3 Sorun teşkil etmez. Ederse iade edersin, 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var internet alışverişlerinde.
Sorun teşkil etmez. Ederse iade edersin, 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var internet alışverişlerinde.
R RebelliousZZ Kilopat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 alihanvardertyok dedi: Ürünleri paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Komple sistemi mi soruyorsunuz? Shimada Sensei dedi: Sorun teşkil etmez. Ederse iade edersin, 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var internet alışverişlerinde. Genişletmek için tıkla... Stres testiyle sorun varsa anlaşılabilir mi RAM tarafında?
alihanvardertyok dedi: Ürünleri paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Komple sistemi mi soruyorsunuz? Shimada Sensei dedi: Sorun teşkil etmez. Ederse iade edersin, 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var internet alışverişlerinde. Genişletmek için tıkla... Stres testiyle sorun varsa anlaşılabilir mi RAM tarafında?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #5 @RebelliousZZ RAM'lerden söz ediyorum. Ürün kodları üzerinden kendilerini belli ederler.
R RebelliousZZ Kilopat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #6 alihanvardertyok dedi: @RebelliousZZ RAM'lerden söz ediyorum. Ürün kodları üzerinden kendilerini belli ederler. Genişletmek için tıkla... CMK8gx4m1D3000C16 bu ürün koduna sahip üründen 2 adet aldım. Birini yeni diğerini yaklaşık 18 ay önce. İşlemcim 1600 AF.
alihanvardertyok dedi: @RebelliousZZ RAM'lerden söz ediyorum. Ürün kodları üzerinden kendilerini belli ederler. Genişletmek için tıkla... CMK8gx4m1D3000C16 bu ürün koduna sahip üründen 2 adet aldım. Birini yeni diğerini yaklaşık 18 ay önce. İşlemcim 1600 AF.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #7 @RebelliousZZ Kod aynı olduktan sonra sorun yaşamanız çok güç. Sizin gibi vakti zamanında Dual-Kit olmadan aynı RAM'den koduna göre aldım. Sorunsuz kullandım.
@RebelliousZZ Kod aynı olduktan sonra sorun yaşamanız çok güç. Sizin gibi vakti zamanında Dual-Kit olmadan aynı RAM'den koduna göre aldım. Sorunsuz kullandım.
R RebelliousZZ Kilopat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #8 alihanvardertyok dedi: @RebelliousZZ Kod aynı olduktan sonra sorun yaşamanız çok güç. Sizin gibi vakti zamanında dual-kit olmadan aynı RAM'den koduna göre aldım. Sorunsuz kullandım. Genişletmek için tıkla... Umarım sizin gibi ben de sorun yaşamam bir de bununla uğraşamam bu zamanlar. Teşekkürler yardımlarınız için iyi forumlar.
alihanvardertyok dedi: @RebelliousZZ Kod aynı olduktan sonra sorun yaşamanız çok güç. Sizin gibi vakti zamanında dual-kit olmadan aynı RAM'den koduna göre aldım. Sorunsuz kullandım. Genişletmek için tıkla... Umarım sizin gibi ben de sorun yaşamam bir de bununla uğraşamam bu zamanlar. Teşekkürler yardımlarınız için iyi forumlar.