Elektronik Corsair RGB 6000MHz DDR5 2831TL

Kiminde EXPO kiminde XMP yazıyor Z690-A Prime için XMP'yi seçmem gerek değil mi dogru mu biliyorum?

Aa benim anakart bende alacağım.

bu aklıma yattı

Vallahi usta bende bunu araştırıyorum ben aldım yarın gelir ama kasa + soğutucu eksik uyumlu kasa sogutucu var mı bildiğin birbirimize yardımcı olalım

Evet uyumlu.

Dostlar ASUS'un kendi sitesine her anakartın altına RAM uyumluluk listesi vardı oraya bakın. Her DDR5 RAM'e uyumludir deyip milleti yanıltmayın.

Bu siteden bakabilirsiniz. Anakartınızı seçip oradaki compatıbılıty sekmesinden RAM'leri seçin orada uyumlu RAM'ler yazıyor.

B650M K ve Amazon.com.tr Bu rami aldım sistem açılmadı 3 adet bip sesi veriyor. Q flash ile bios güncelleme deniyorum Q flash butonuna basınca açılıp hemen kapanıyor çözemedim

Dostlar ASUS'un kendi sitesine her anakartın altına RAM uyumluluk listesi vardı oraya bakın. Her DDR5 RAM'e uyumludir deyip milleti yanıltmayın.
EXPO etiketi ile satılan RAM zaten optimize edilerek üretiliyor ve satışa sunuluyor, markaların çoğu modeli buna özen göstermeye çabalıyor.

B650 chipsette özellikle ASUS işleri batırdı ve halen daha tam olarak kartlar oturmuş değil, Prime serisinde RAM ve BIOS tarafında sorun yaşayan epey mevcut.

B650M K ve Amazon.com.tr Bu rami aldım sistem açılmadı 3 adet bip sesi veriyor. Q flash ile bios güncelleme deniyorum Q flash butonuna basınca açılıp hemen kapanıyor çözemedim
Konu açtınız mı?
Q FLASH sonrası görüntü alamıyor musunuz? BIOS tarafı ne alemde?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…