RAM'lerim klavyem ve farem Corsair. Ekran kartım ve anakartım ASUS. Her bileşenimi ICUE'dan yönetmek istiyorum ama 1 gün oluyor ertesi gün açtığımda anakart kendi kafasına göre yanıyor. Sonrasında RAM'lerin ICUE'dan seçtiğim renkleri algılaması yavaşlıyor. Rengi seçiyorum gelmesi 3-4 saniye sürüyor. Çakışmaması için ne yapmam lazım?
İlk açıldığında algılamaması normal, benim klavyem de Corsair seçtiğim modların gelmesi 2-3 dakikayı buluyor ama İCUE’ya girer girmez düzeliyor. Yani hemen gelmemesi normal, Aura Sync de İCUE’yu biraz geç algılayabilir
İlk açıldığında algılamaması normal, benim klavyem de Corsair seçtiğim modların gelmesi 2-3 dakikayı buluyor ama iCUE’ya girer girmez düzeliyor. Yani hemen gelmemesi normal, Aura Sync'de iCUE’yu biraz geç algılayabilir
Sadece AURA SYNC yüklü ise kaldırıp Armoury Crate ile kullanmayı dener misin?
Bu arada Asus anakartların iCUE desteği var, aygıt olarak Asus Motherboard gözüküyor mu?
Resimdeki gibi.
Bu arada Asus anakartların iCUE desteği var, aygıt olarak Asus Motherboard gözüküyor mu?
Resimdeki gibi. Eki Görüntüle 653057
Resimdeki gibi. Eki Görüntüle 653057