Corsair RGB Pro vs G.SKILL Trident Z

Erdems6

Kilopat
Arkadaşlar önümüzdeki ay bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ancak RAM seçiminde bu iki model arasında kararsız kaldım. Siz olsanız hangi modeli neden tercih edersiniz ve ben bu modellerin 2x8 GB seçeneklerinden hangisini tercih etmeliyim?

Toplamayı düşündüğüm sistem;
  • i5 9600K
  • RTX 2080 Trio
  • MSI Z390 Gaming Pro Carbon
  • WD Blue 1 TB
  • Samsung 960 Evo 250 GB
  • Cooler Master Masterbox Pro 5
  • 2x8 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki RAM de gayet iyi. G.SKILL'in uyumluluğu daha geniş. Benim tercihim Trident Z olurdu.

Arkadaşlar önümüzdeki ay bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ancak RAM seçiminde bu iki model arasında kararsız kaldım. Siz olsanız hangi modeli neden tercih edersiniz ve ben bu modellerin 2x8 GB seçeneklerinden hangisini tercih etmeliyim?

Toplamayı düşündüğüm sistem;
  • i5 9600K
  • RTX 2080 Trio
  • MSI Z390 Gaming Pro Carbon
  • WD Blue 1 TB
  • Samsung 960 Evo 250 GB
  • Cooler Master Masterbox Pro 5
  • 2x8 GB RAM

Konu dışı ama önü pleksi olan modelse kasa alma. Mesh ızgaralı modellerden tercih et. Sistemin sağlam soğutması iyi olmalı bence. Ram için ise bir önerim yok hangisinin görseli hoşuna gidiyorsa onu al ikisi de uygundur. Performans bakımından aralarında herhangi bir fark yok.

Her iki bellek de gayet kaliteli bellekler. Ben de olsam G.SKILL Trident Z alırdm. Ama bunlardan hangisinin gecikme değeri düşükse onu tercih etmelisin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı