Olmasın sertifika ne olmuş boş ver devam et. Zaten sistem sana kendini belli eder yetersiz gelirse. Ayrıca şöyle test yöntemleri de var:
Bu manuel ölçüyor, anakart üzerinden ölçme yöntemi de var, PSU sökük değil ise böyle bakabilirsiniz:
Birkaç ay içerisinde yukseltme yapacağım ve yetersiz olacağını bildiğim için sordum. Zaten yetersiz olduğunu belli ediyor oyunlarda az çokRDR gibi sistemi zorlayan oyunlarda Ultra actigim zaman PC'nin kapandığını gene gördüm ve amcam bilgisayarciya götürdüm PSU al yetmiyor veya bir şey daha demişti ama hatırlamıyorum ne dediğini. Sence Corsair olanmi yoksa MSI olanimi almalıyım benim gonlumce Corsair olanı almamda sistemim Corsair ASUS karisim sistem MSI eklemek istemiyorum ek olarak.
Attığım model corshair iyimi peki onu soyleseniz yeterliBence FSP Hydro G 850W falan al madem sadece PSU alacaksın. Corsair PSU 'lar tek başına biraz pahalı oluyor, kasayla birlikte alırsan belki makul denebilir. MSI PSU 'lar için iyi şeyler duymuyorum.
FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.759,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FSP Hydro G Pro HG2-1000 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro G Pro HG2-1000 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro G Pro HG2-1000 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 6.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eski model Corsair 'ler için de iyi şeyler söylenmezdi.
Bence FSP Hydro G 850W falan al madem sadece PSU alacaksın. Corsair PSU'lar tek başına biraz pahalı oluyor, kasayla birlikte alırsan belki makul denebilir. MSI PSU'lar için iyi şeyler duymuyorum.
FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.759,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FSP Hydro G Pro HG2-1000 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro G Pro HG2-1000 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro G Pro HG2-1000 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 6.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eski model Corsair'ler için de iyi şeyler söylenmezdi.
Net bilgim yok ama galiba iyi, RM850e aldım bende kasanın içinde gelecek.Attığım model corshair iyimi peki onu soyleseniz yeterli
Fiyatı sorun değil ama 750W PSU lazım Gold sertifikali dediğim gibi ASUS veya Corsair.
Net bilgim yok ama galiba iyi, RM850e aldım bende kasanın içinde gelecek.
O PSU'ya o parayı vermek bence büyük hata çünkü o PSU'nun hemen hemen aynısının 850W olanı hatırı sayılır güzel bir kasayla ve hatırı sayılır güzel fanlarla birlikte 6300 TL.
Corsair 4000D Airflow RGB 850 W Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 4000D Airflow RGB 850 W Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 4000D Airflow RGB 850 W Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.352,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önü cam olanı da 6500 TL:
Corsair iCUE 4000x RGB 850 W Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 4000x RGB 850 W Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 4000x RGB 850 W Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O paraları sadece o PSU'ya vermek benim aklıma yatmıyor, senin yatıyorsa bir şey diyemiyorum.
Araştırman lazım ama muhemelen bu iyidir bak: Asus TUF-GAMING-750B 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe