Corsair RM750X almayı planlıyorum sizce alınır mı sorun yaşayan var mı? İnternette yandı patladı gibi şeyler gördüm başka forumlarda ama emin değilim bu yeni yani 2018 üretim olanı nasıldır çok üst düzey sistem ile kullansam bile sorun yaratır mı?
Corsair RM 750'den iyi midir? @HABAR
Buradan cevap vereyim evet, alınabilecek bir ürün.
Rm750X alınabilecek bir güç kaynağı, benzer bütçede farklı alternatifler de var XPG Core Reactor serisine bakabilirsiniz özellikle.
Rm750X alınabilecek bir güç kaynağı, benzer bütçede farklı alternatifler de var XPG Core Reactor serisine bakabilirsiniz özellikle.
Her güç kaynağında buna ihtimal var, ancak olsa bile güç kaynağının kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
1000-1200 lira gibi bütçelerde alınabilecek bir ürün.
CORSAIR RM750x series fully modular power supplies are built with the highest quality components to deliver 80 PLUS Gold efficient power to your PC, with virtually silent operation.
CORSAIR RMx White Series fully modular power supplies are built with the highest quality components to deliver 80 PLUS Gold power to your PC, with virtually silent operation.
5.sorum: corsair rm750x almak la doğru mu yaparım güçlü bir psu mu eksi yanları var mı yoksa çok fazla eksi yanı büyük bir eksisi var mı oda opur ? 8 9 sene boyunca kullanılıcak güçlü bir sistem ile.
6.sorum: corsair rm750x teknoloji olarak geride mi ? Diğer psu lara göre eksi bir teknolojisi var mı ?
İlgi ve alakan için teşekkürler. Biraz uzun cebaolar yazarsan çok sevinirim.
Her güç kaynağında buna ihtimal var, ancak olsa bile güç kaynağının kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
1000-1200 lira gibi bütçelerde alınabilecek bir ürün.
1- Standby ile ilgili bir teknoloji var ama göz ardı edilebilir, RM750X daha iyi.
2- XPG Core Reactor veya FSP Hydro G Pro bakabilirsiniz alternatif olarak, RM750X de alınabilir.
3- Evet aynılar.
4- XPG Core Reactor > Toughpower = RM750X diyebiliriz sanırım.
5- Tercih edilebilir, üç güç kaynağı da üst seviye ürünler zaten.
6- Hayır. @Emrekara1923 XPG Core Reactor indirime girmiş, rahatça tercih edebilirsiniz.