Corsair RM750X ve 4080 Super sistem problem yaratır mı?

Buğra aktaş

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.

Bilgisayar parçalarımı güncelleyeceğim. Halihazırda Corsair RM750X güç kaynağı kullanıyorum. Galax RTX 4080 Super ve AMD Ryzen 7800x3D alacağım. Bu güç kaynağı herhangi bir sıkıntı çıkaracak mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Cevabınız için teşekkür ederim.

Bir şey daha sormak istiyorum benim alacağım ekran kartının içinden 3x8-pin to 12VHPWR adaptör çıkıyor ancak benim güç kaynağımda 2 adet 8 pin PCI-e çıkışı mecvut bunun için ne yapmam lazım?

Alacağın Psu için üretici kendi sitesinde 3 adet 8pin çıktığını söylüyor. Ek bir kablo olmadan kullanabilirsin. (Kaynak)

Alacağın PSU için üretici kendi sitesinde 3 adet 8pin çıktığını söylüyor. Ek bir kablo olmadan kullanabilirsin. (Kaynak)Eki Görüntüle 2274430

PSU almayacağım Corsair RM750X kullandığım PSU bu resimde gözüken PSU benimki değil.

Dönüştürücü kablolara baktınız mı?

Corsair'in bir kablosu var 2x8-pin to 12VHPWR Corsair'in kendi sitesinde gördüğüm kadarıyla benim PSU ve 4080 ile uyumlu gözüküyor ancak emin olamadım herhangi bir sıkıntı çıkaracak mıdır normalde 3 pinde alacağı gücü 2 pinden nasıl alacak.

Kablo bu:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…