The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 30 Temmuz 2021 #21 painkiller dedi: Siz efsane krallarsınız valla Ne şanstır bugün böyle nazar değmesin valla sayenizde işimiz kolayladı biraz da olsa Genişletmek için tıkla... Hocam şu şanstan bir kilo bana da sarın . Hayırlı olsun şimdiden. Artık darısı 5900X'e .
painkiller dedi: Siz efsane krallarsınız valla Ne şanstır bugün böyle nazar değmesin valla sayenizde işimiz kolayladı biraz da olsa Genişletmek için tıkla... Hocam şu şanstan bir kilo bana da sarın . Hayırlı olsun şimdiden. Artık darısı 5900X'e .
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 30 Temmuz 2021 #22 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam şu şanstan bir kilo bana da sarın . Hayırlı olsun şimdiden. Artık darısı 5900X'e . Genişletmek için tıkla... Daha iyileri senin olması dileğiyle İşlemcide o kadar yükseğe çıkacağımı sanmam ama belli mi olur o da ucuzlar biz de gaza geliriz yine
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam şu şanstan bir kilo bana da sarın . Hayırlı olsun şimdiden. Artık darısı 5900X'e . Genişletmek için tıkla... Daha iyileri senin olması dileğiyle İşlemcide o kadar yükseğe çıkacağımı sanmam ama belli mi olur o da ucuzlar biz de gaza geliriz yine
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 30 Temmuz 2021 #23 Alabildiniz değil mi hocam? Sadece geceye hasmış indirim galiba.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 30 Temmuz 2021 #24 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Alabildiniz değil mi hocam? Sadece geceye hasmış indirim galiba. Genişletmek için tıkla... Almış hocam. Aynen gece indirimiymiş.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Alabildiniz değil mi hocam? Sadece geceye hasmış indirim galiba. Genişletmek için tıkla... Almış hocam. Aynen gece indirimiymiş.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 30 Temmuz 2021 #25 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Alabildiniz değil mi hocam? Sadece geceye hasmış indirim galiba. Genişletmek için tıkla... Aynen siteyi kontrol ettim siparişiniz onaylandı yazıyor. Kargoya hazırlıyorlarmış son durumu.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Alabildiniz değil mi hocam? Sadece geceye hasmış indirim galiba. Genişletmek için tıkla... Aynen siteyi kontrol ettim siparişiniz onaylandı yazıyor. Kargoya hazırlıyorlarmış son durumu.
F Fatih Y Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 673 Çözümler 2 30 Temmuz 2021 #26 Alınabilir bir PSU. Ben 750 Watt olanını kullanıyorum. Çok sessiz, Coil Whine yok, ayrıca 0 db teknolojisi var belirli bir sıcaklığa ulaşmadan fan dahi çalışmıyor. Corsair bu kadar kaliteli bir ürünü bu kadar uygun fiyata yapmış, tavsiye ederim.
Alınabilir bir PSU. Ben 750 Watt olanını kullanıyorum. Çok sessiz, Coil Whine yok, ayrıca 0 db teknolojisi var belirli bir sıcaklığa ulaşmadan fan dahi çalışmıyor. Corsair bu kadar kaliteli bir ürünü bu kadar uygun fiyata yapmış, tavsiye ederim.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 30 Temmuz 2021 #27 Alınır ama çok da iyi bir PSU değil. Patlamaz vs. yine de.