Corsair RM850e 3x8 pinli PSU, 9070XT ile nasıl kullanılır?

ForFate

Hectopat
Kek günü

RM850'de 3 tane PCI-e ve 12V-2x6 ile geliyor. ASUS Prime 9070XT ekran kartı 3x8 pine ihtiyac duyuyor fakat CPU için 1 tane 8 PIN'i kullandıktan sonra bana 2 tane PCI-e portu kalıyor. Ekran kartı için Reddit ve MSI MPG A850G de aşağıdaki gibi 3 pin de 2 tanesini 12V-2x6 yerinden 1 tanesini PCI-e'den alınmamı iletmişler. RM850e de 16PIN'i 2 tane 8 pine (6+2) dönüştürecek aparat geliyor.

Bu şekilde bağlasam problem çıkar mı?

Kaliteli bir dönüştürücü kullanırsan yüksek ihtimalle sorun yaşamazsın.

Sorun çıkmaz o zaman. 2 tane tek 8 pin zaten 300W kadar taşır. 75W da anakarttan gelse yeterli olur.
Kafam karıştığı için tekrardan soruyorum 3. yü takmama gerek yok mu? 2 tanesini bu dönüştürücüden 1 tanesini direk Pcıe kısmından 8 pin(6+2) kablosundan takacaktım

Kafam karıştığı için tekrardan soruyorum 3. yü takmama gerek yok mu? 2 tanesini bu dönüştürücüden 1 tanesini direk PCI-e kısmından 8 pin(6+2) kablosundan takacaktım

Evet o şekilde tak. En soldakine PCI-e 8 pin olanı tak. Sağdakilere dönüştürücüyle gelenleri tak.

Evet o şekilde tak. En soldakine PCI-e 8 pin olanı tak. Sağdakilere dönüştürücüyle gelenleri tak.
Hocam son bir soru kafamda sürekli belki bir şey olursa diye kalıyor MSI MAG A850GL de 4 tane Pcie çıkışı var sizce iade edip bunu almalımıyım

Hocam son bir soru kafamda sürekli belki bir şey olursa diye kalıyor MSI MAG A850GL de 4 tane Pcie çıkışı var sizce iade edip bunu almalımıyım
Eki Görüntüle 2555410
İade ederseniz hayır onu almayın. Bunlara bakabilirsiniz:

A-GL serisi fiyatını hak etmeyen bir seri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…