Corsair RM850X 850W PSU R7 7800x3D RX 7800 XT sisteme yeterli mi?

Surhayy

Femtopat
Daha fazla  
İkinci el temiz bir RM850X buldum uygun fiyata buldum. Sistem: Ryzen 7800x3D işlemci, MSI B650 Gaming Plus anakart, RX 7800 XT ekran kartı. Bilgisayarı zorlamıyorum, oyun ve gündelik işler için kullanıyorum. RM850X biraz eski kalsa da kalitesiyle benim için yeterli olur diye düşünüyorum ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sıfır bir güç kaynağı alın. Bozuk çıkarsa bütün ssitemi yakarsınız.

Psu nasıl test edilir bilmiyorum ancak 850w yeterli olur sisteminiz için.

Evet yeterli ama ben bu ürünü ikinci el almanı önermiyorum. Ben 750W'lik modeli vardı, garantiden tamir gördükten sonra tekrar bozuldu ve kaldırıp attım. Senin almayı düşündüğün güç kaynağından buldum, onda da çok yüksek coil whine sesi çıktı iade ettim. İnternette de bu modellerle ilgili çok olumlu şeyler okumadım son yıllarda. Böyle güzel bir sistemi ikinci el güç kaynağına teslim etme.

Teşekkür ederim cevaplar için. 3000 e buldum güç kaynağını.

hocam çok eski teknoloji sayılmaz diye düşünüyorum ve zamanının en iyilerinden olduğu için malzeme kalitesi iyidir. burada sormak istediğim teknoloji olarak çok eski sayılır mı bu güç kaynağı? güncel iyi sistemleri sorunsuz çalıştırır mı?

@Surhayy çalıştırır. Kaliteli bir ünite ve cok da eski bir model değil. Ilk versiyon 2018 ikincisi de 2021, 2018 biraz daha iyi ama ikisi de gayet üst seviye. ATX 3.0 ile gelen yenilikler konusunda da ciddi bir eksiklik barındırması, pek de olası gözükmüyor. Bir tek 12VHPWR bağlantı son kullanıcı tarafından hissedilebilir, ona da sizin sistemde ihtiyaç olmayacak. İleride olursa, bir kablo ile çözülebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…