Kelsey Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #1 HS-35 için RMA'dan adres bilgisi istedi Corsair. Shipping Address: Street 1: Street 2: Street 3: City: State: Zip/Postal Code: Country: Telephone Number: Bunu gönderdiler, 3 adres satırını nasıl doldurayım, boş kalırsa sıkıntı olur mu?
HS-35 için RMA'dan adres bilgisi istedi Corsair. Shipping Address: Street 1: Street 2: Street 3: City: State: Zip/Postal Code: Country: Telephone Number: Bunu gönderdiler, 3 adres satırını nasıl doldurayım, boş kalırsa sıkıntı olur mu?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 20 Eylül 2021 #2 Ben soyle yazmistim ve elime sapasaglam ulasti: Shipping Address: Street 1: * Mahallesi (Neighbourhood) Street 2: * Sokak. (Street) Street 3: *-*/* * Konutları. City: Ankara State: * Zip Code: 06*** Country: turkey__tr_
Ben soyle yazmistim ve elime sapasaglam ulasti: Shipping Address: Street 1: * Mahallesi (Neighbourhood) Street 2: * Sokak. (Street) Street 3: *-*/* * Konutları. City: Ankara State: * Zip Code: 06*** Country: turkey__tr_
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 20 Eylül 2021 #3 Turkce karakter kullanmayin yada hepsini buyuk harfle yazin bence adres bilgilerinde. TURKIYE, ISTANBUL, MAHALLESI gibi. Buyuk İ yada Ü vs kullaninca sorun olabiliyor bazen.
Turkce karakter kullanmayin yada hepsini buyuk harfle yazin bence adres bilgilerinde. TURKIYE, ISTANBUL, MAHALLESI gibi. Buyuk İ yada Ü vs kullaninca sorun olabiliyor bazen.