Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 16 Haziran 2021 #1 15 yaşındayım, Corsair RMA'ya başvurmak istiyorum ancak bir yaş sınırı var mı? Yurt dışına bozuk ürünü göndereceğim, ek olarak ticket açarken de 16 yaş üstü olduğunuzu kabul ediyorsunuz yazıyor.
15 yaşındayım, Corsair RMA'ya başvurmak istiyorum ancak bir yaş sınırı var mı? Yurt dışına bozuk ürünü göndereceğim, ek olarak ticket açarken de 16 yaş üstü olduğunuzu kabul ediyorsunuz yazıyor.
Madarasan Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 Ailenizden birisi adına açmanız daha doğru olabilir.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 16 Haziran 2021 #3 Madarasan dedi: Ailenizden birisi adına açmanız daha doğru olabilir. Genişletmek için tıkla... Fatura benim adıma.
Madarasan dedi: Ailenizden birisi adına açmanız daha doğru olabilir. Genişletmek için tıkla... Fatura benim adıma.
sampiyoncsgo Centipat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #4 Ben yaptım bir sıkıntı olmadı.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.486 Makaleler 9 Çözümler 12 16 Haziran 2021 #5 Hayır, kimse sormuyor. Ayrıca faturada kimin isminin yazdığının hiçbir önemi yok. Fatura elinizde olduğu sürece dilediğiniz gibi başvurabilirsiniz.
Hayır, kimse sormuyor. Ayrıca faturada kimin isminin yazdığının hiçbir önemi yok. Fatura elinizde olduğu sürece dilediğiniz gibi başvurabilirsiniz.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 16 Haziran 2021 #6 Carlzberg dedi: Hayır, kimse sormuyor. Ayrıca faturada kimin isminin yazdığının hiçbir önemi yok. Fatura elinizde olduğu sürece dilediğiniz gibi başvurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Faturadaki kişi ile RMA talebini açan kişinin aynı olması gerektiğini söylemişlerdi ondan sordum.
Carlzberg dedi: Hayır, kimse sormuyor. Ayrıca faturada kimin isminin yazdığının hiçbir önemi yok. Fatura elinizde olduğu sürece dilediğiniz gibi başvurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Faturadaki kişi ile RMA talebini açan kişinin aynı olması gerektiğini söylemişlerdi ondan sordum.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.486 Makaleler 9 Çözümler 12 16 Haziran 2021 #7 Esperoja dedi: Faturadaki kişi ile RMA talebini açan kişinin aynı olması gerektiğini söylemişlerdi ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Alakası yok, daha önce 3 defa RMA'ya başvurdum. Hiçbirinde böyle bir sorun çıkartmadılar.
Esperoja dedi: Faturadaki kişi ile RMA talebini açan kişinin aynı olması gerektiğini söylemişlerdi ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Alakası yok, daha önce 3 defa RMA'ya başvurdum. Hiçbirinde böyle bir sorun çıkartmadılar.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 16 Haziran 2021 #8 Carlzberg dedi: Alakası yok, daha önce 3 defa RMA'ya başvurdum. Hiçbirinde böyle bir sorun çıkartmadılar. Genişletmek için tıkla... Peki hocam RMA'ya göndermeniz ve size yeni kulaklığın kargolanması/gelmesi ne kadar sürdü?
Carlzberg dedi: Alakası yok, daha önce 3 defa RMA'ya başvurdum. Hiçbirinde böyle bir sorun çıkartmadılar. Genişletmek için tıkla... Peki hocam RMA'ya göndermeniz ve size yeni kulaklığın kargolanması/gelmesi ne kadar sürdü?
sampiyoncsgo Centipat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #9 Valla 2günde hollandaya gidiyor. 1 2 günde hong kongdan yolluyorlar sana ordan gelmesi 1hafta.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.486 Makaleler 9 Çözümler 12 17 Haziran 2021 #10 Esperoja dedi: Peki hocam RMA'ya göndermeniz ve size yeni kulaklığın kargolanması/gelmesi ne kadar sürdü? Genişletmek için tıkla... Kulaklığımı henüz yarın göndereceğim. RAM gönderdim ben daha önce, 5 günde hallolmuştu.
Esperoja dedi: Peki hocam RMA'ya göndermeniz ve size yeni kulaklığın kargolanması/gelmesi ne kadar sürdü? Genişletmek için tıkla... Kulaklığımı henüz yarın göndereceğim. RAM gönderdim ben daha önce, 5 günde hallolmuştu.