Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 17 Haziran 2021 #11 Carlzberg dedi: Kulaklığımı henüz yarın göndereceğim. RAM gönderdim ben daha önce, 5 günde hallolmuştu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de ücretsiz kargo kodu veriyorlar değil mi yurtdışına göndermek için?
Carlzberg dedi: Kulaklığımı henüz yarın göndereceğim. RAM gönderdim ben daha önce, 5 günde hallolmuştu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de ücretsiz kargo kodu veriyorlar değil mi yurtdışına göndermek için?
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.486 Makaleler 9 Çözümler 12 17 Haziran 2021 #12 Esperoja dedi: Hocam bir de ücretsiz kargo kodu veriyorlar değil mi yurtdışına göndermek için? Genişletmek için tıkla... Kod değil direk tüm kağıtları sağlıyorlar. Yazdırıp DHL üzerinden gönderiyorsunuz.
Esperoja dedi: Hocam bir de ücretsiz kargo kodu veriyorlar değil mi yurtdışına göndermek için? Genişletmek için tıkla... Kod değil direk tüm kağıtları sağlıyorlar. Yazdırıp DHL üzerinden gönderiyorsunuz.