Leodamar Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #11 maethril dedi: Edersin çok da bir şey değişmez kablo kirliliği az olur sadece. Genişletmek için tıkla... Eğer sorun sadece kablo kirliliği ise sorun olmaz. Ani voltaj ya da sistemi olumsuz etkileyecek bir durumsa hemen iptal edeceğim. alihanvardertyok dedi: Edersiniz. Sadece güncel bir ürün olarak sundum. Bütçeniz var sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bütçemi biraz da olsun aşıyor eğer sistemi olumsuz yönde etkileyecek bir durumsa iptal edeceğim
maethril dedi: Edersin çok da bir şey değişmez kablo kirliliği az olur sadece. Genişletmek için tıkla... Eğer sorun sadece kablo kirliliği ise sorun olmaz. Ani voltaj ya da sistemi olumsuz etkileyecek bir durumsa hemen iptal edeceğim. alihanvardertyok dedi: Edersiniz. Sadece güncel bir ürün olarak sundum. Bütçeniz var sonuçta. Genişletmek için tıkla... Bütçemi biraz da olsun aşıyor eğer sistemi olumsuz yönde etkileyecek bir durumsa iptal edeceğim
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #12 Leodamar dedi: Bütçemi biraz da olsun aşıyor eğer sistemi olumsuz yönde etkileyecek bir durumsa iptal edeceğim Genişletmek için tıkla... Sistemi olumsuz etkilemez. High-End sistem topladığınızı düşünerekten güncel bir PSU önerdim. Corsair RMx serisi kalitelidir.
Leodamar dedi: Bütçemi biraz da olsun aşıyor eğer sistemi olumsuz yönde etkileyecek bir durumsa iptal edeceğim Genişletmek için tıkla... Sistemi olumsuz etkilemez. High-End sistem topladığınızı düşünerekten güncel bir PSU önerdim. Corsair RMx serisi kalitelidir.
Leodamar Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #13 Sir Benjamin dedi: RTX 4000 serisine gecis yapmak icin ATX3.0 bir PSU daha mantikli olurdu. Kac paradan aldiniz bilmiyorum ama hayirli olsun. Genişletmek için tıkla... Mevcut sipariş ettiğim Corsair Psu 4K serisine geçmem durumunda olumsuz bir etki yaratır mı? Ani voltaj ya da performans kaybı v.b gibi?
Sir Benjamin dedi: RTX 4000 serisine gecis yapmak icin ATX3.0 bir PSU daha mantikli olurdu. Kac paradan aldiniz bilmiyorum ama hayirli olsun. Genişletmek için tıkla... Mevcut sipariş ettiğim Corsair Psu 4K serisine geçmem durumunda olumsuz bir etki yaratır mı? Ani voltaj ya da performans kaybı v.b gibi?
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #14 Leodamar dedi: Mevcut sipariş ettiğim Corsair Psu 4K serisine geçmem durumunda olumsuz bir etki yaratır mı? Ani voltaj ya da performans kaybı v.b gibi? Genişletmek için tıkla... Hayir bende tx750m kullanıyorum 4070ti ile.
Leodamar dedi: Mevcut sipariş ettiğim Corsair Psu 4K serisine geçmem durumunda olumsuz bir etki yaratır mı? Ani voltaj ya da performans kaybı v.b gibi? Genişletmek için tıkla... Hayir bende tx750m kullanıyorum 4070ti ile.
Sir Benjamin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17.330 Makaleler 10 Çözümler 167 Daha fazla Sistem Özellikleri -Red Devil RX 6600 XT -R5 3600 (4.4GHz 1.225v) -TUF B550M-E Wi-Fi -Ballistix 2x8 3200C16 -A2000 500GB -Gammaxx L240 V2 RGB -MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2 TUF VG249Q1R 165Hz 1ms K55 Pro XT Basilisk V2 BlackShark V2 X Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #15 Leodamar dedi: Mevcut sipariş ettiğim Corsair PSU 4K serisine geçmem durumunda olumsuz bir etki yaratır mı? Ani voltaj ya da performans kaybı vb gibi? Genişletmek için tıkla... Hayir, sadece dogrudan PCI-E5 baglantisi olmadigi icin dönüştürücü almaniz gerekir. O da pek benim tavsiyem degil.
Leodamar dedi: Mevcut sipariş ettiğim Corsair PSU 4K serisine geçmem durumunda olumsuz bir etki yaratır mı? Ani voltaj ya da performans kaybı vb gibi? Genişletmek için tıkla... Hayir, sadece dogrudan PCI-E5 baglantisi olmadigi icin dönüştürücü almaniz gerekir. O da pek benim tavsiyem degil.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 31 Ocak 2023 #16 alihanvardertyok dedi: ATX 3.0 ve PCIe 5.0 gibi özellikleriyle daha güncel olan A859G daha iyi olurdu sanki. MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ Gold Active PFC Tam Modüler Güç Kaynağı Hızlı Kargo, Sıfır, Faturalı, Garantili Ürün www.tekramarket.com Genişletmek için tıkla... Çok güzel bir PSU, kullanıyorum. Tavsiye ederim, tesadüfen gelip konuyu okuyan herkese.
alihanvardertyok dedi: ATX 3.0 ve PCIe 5.0 gibi özellikleriyle daha güncel olan A859G daha iyi olurdu sanki. MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ Gold Active PFC Tam Modüler Güç Kaynağı Hızlı Kargo, Sıfır, Faturalı, Garantili Ürün www.tekramarket.com Genişletmek için tıkla... Çok güzel bir PSU, kullanıyorum. Tavsiye ederim, tesadüfen gelip konuyu okuyan herkese.
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #17 Sir Benjamin dedi: Hayir, sadece dogrudan PCI-E5 baglantisi olmadigi icin dönüştürücü almaniz gerekir. O da pek benim tavsiyem degil. Genişletmek için tıkla... Zaten çıkıyor dönüştürücü?
Sir Benjamin dedi: Hayir, sadece dogrudan PCI-E5 baglantisi olmadigi icin dönüştürücü almaniz gerekir. O da pek benim tavsiyem degil. Genişletmek için tıkla... Zaten çıkıyor dönüştürücü?
Sir Benjamin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 17.330 Makaleler 10 Çözümler 167 Daha fazla Sistem Özellikleri -Red Devil RX 6600 XT -R5 3600 (4.4GHz 1.225v) -TUF B550M-E Wi-Fi -Ballistix 2x8 3200C16 -A2000 500GB -Gammaxx L240 V2 RGB -MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2 TUF VG249Q1R 165Hz 1ms K55 Pro XT Basilisk V2 BlackShark V2 X Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #18 maethril dedi: Zaten çıkıyor dönüştürücü? Genişletmek için tıkla... Kutudan zaten cikiyorsa iyi, maille ayri sekilde aliniyor diye biliyordum.
maethril dedi: Zaten çıkıyor dönüştürücü? Genişletmek için tıkla... Kutudan zaten cikiyorsa iyi, maille ayri sekilde aliniyor diye biliyordum.
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #19 Sir Benjamin dedi: Kutudan zaten cikiyorsa iyi, maille ayri sekilde aliniyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam her marka koyuyor kutuya.
Sir Benjamin dedi: Kutudan zaten cikiyorsa iyi, maille ayri sekilde aliniyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam her marka koyuyor kutuya.
Leodamar Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #20 Sir Benjamin dedi: Hayir, sadece dogrudan PCI-E5 baglantisi olmadigi icin dönüştürücü almaniz gerekir. O da pek benim tavsiyem degil. Genişletmek için tıkla... Tecrübelerinize ve bilgilerinize sonuna kadar güveniyor ve yazılarınızı okuyorum. Son olarak neden tavsiye etmiyorsunuz?
Sir Benjamin dedi: Hayir, sadece dogrudan PCI-E5 baglantisi olmadigi icin dönüştürücü almaniz gerekir. O da pek benim tavsiyem degil. Genişletmek için tıkla... Tecrübelerinize ve bilgilerinize sonuna kadar güveniyor ve yazılarınızı okuyorum. Son olarak neden tavsiye etmiyorsunuz?