Corsair RS120 kasa fanı alınır mı?

MertAtakan

Decapat
Daha fazla  
Corsair RS120 kasa fanı hakkında pek bir inceleme ve yorum bulamadım. Fanlar hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 tane aldım. Argb. Artısı şu yan yana dizdiğinizde kabloları birbirine monte edebiliyorsunuz böylece rgb kontrolcüsüne sadece 2 kablo gidiyor. Fan ve 5volt rgb kablosu.
Eksi yanı ise yarı fiyatına aldığım çin modelleri çok daha gösterişli ve daha parlak ledlere sahip. Yani dizaynı çok kötü. O yüzden kutusuna geri koydum.

Ben 3 tane aldım. Argb. Artısı şu yan yana dizdiğinizde kabloları birbirine monte edebiliyorsunuz böylece rgb kontrolcüsüne sadece 2 kablo gidiyor. Fan ve 5volt rgb kablosu.
Eksi yanı ise yarı fiyatına aldığım çin modelleri çok daha gösterişli ve daha parlak ledlere sahip. Yani dizaynı çok kötü. O yüzden kutusuna geri koydum.
Sağol cevabın için, hangi siteden ve ne kadara aldın? Corsairin sitesinde 3lü paketi 55 dolar(2000 tl) ama itopyada 3 lü paketi 1100 tl şuan pek içime sinmedi fiyat farkı, siz ne kadara aldınız güvenebilir miyim önceki kullandığınız fanlarla arasında iyi bi sıcaklık farkı oluştu mu

Sağol cevabın için, hangi siteden ve ne kadara aldın? Corsairin sitesinde 3lü paketi 55 dolar(2000 tl) ama itopyada 3 lü paketi 1100 tl şuan pek içime sinmedi fiyat farkı, siz ne kadara aldınız güvenebilir miyim önceki kullandığınız fanlarla arasında iyi bi sıcaklık farkı oluştu mu
Hocam kasamda şuan 7 fan çalışıyor ve 3 fan da sıvı soğutmayı takınca çalışacak. Kullandığım 7 fan coolmoon firmasına ait. Soğutma olarak en düşük hızda sessiz olarak çalışıtıyorum. Yük altında ekran kartım 68 dereceyi geçmiyor. Corsair in yarı fiyatına satılan fanlarda soğutma olarak hiçbir fark yok. Görünüş olarak ise çok şekiller. Coolmoon un fanlarını tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı