Ben de aynı soğutmanın 240mm versiyonunu kullanıyorum. Benim sana tavsiyem şudur hocam. Öncelikle radyatör fanlarını CPU girişine takman daha mantıklı. Neden dersen. Pompa her zaman tam devirde çalışmak üzere üretilir. Genelde bu nedenle 3 pinli güç kablosu vardır. Bu nedenle SYS-Fan girişine veya varsa ana kartında AIO fan girişine takman yeterli. Radyatör fanlarını da CPU girişine takmanı önermemin sebebi bu portlar CPU ısısına göre fanlara devir verirler ve en düşük devirde çalışsa bile asla tamamen durmazlar ve bu da önlem amaçlı bir durum aslında. Sonrasında pompa hızına fazla takılma. Bende de 3000 devirde dönüyor ve sistemimi en düşük fan hızı moduna aldığımda 2600 devire düşerek garip bir ses çıkarıyor. O nedenle en düşük değil, bir üstündeki sessiz modda kullanıyorum. Bİr sorun olmaz yani devamlı tam devirde dönmesinde. Burada önemli olan radyatör fanlarının CPUS ısısına göre devrini arttırarak gerekli soğutmayı daha etkili sağlaması.
Bu soğutmanın iCue desteği yok. Corsair'in biraz daha F/P bir ürünü. Yanıt vermeden önce küçük bir araştırma yapmak her zaman karşıdaki kişi için daha yararlı olacaktır