Corsair SP120 fan montajı

Mr_bıyık

Kilopat
Dostlar 3 adet fan aldım Corsair 680X kasa modelime eklemek için. Kasanın icinde kendi kontrolcüsü var resimdeki gibi. 3 fandan çıkan soketleri kasada takılı olan kontrolcüye taksam kalan 3 pinleri de çoklayıcıya bağlasam direkt verim alabilir miyim? RGB ayarını corsairin kendi uygulaması olan cue üzerinden yapabilir miyim?

Son düzenleme:
Deneme yanılma yöntemini deneyerek bu işlemi mükemmel bir şekilde gerçekleştirebilirsin

Ayrıca önün üzerinde color yazdığından dolayı iCue üzerinden kontrol edebileceğini düşünmüyorum.

Ankartın'ın modeli nedir?
MSI b450m mortar titanium hocam
Deneme yanılma yöntemini deneyerek bu işlemi mükemmel bir şekilde gerçekleştirebilirsin

Ayrıca önün üzerinde color yazdığından dolayı iCue üzerinden kontrol edebileceğini düşünmüyorum.
YouTube da izlediğim videolar da yapan var hocam
Kasada bulunan kontrolcünün resmini atar mısın?
Bu kardeşim aynısı birde bu var

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    27,1 KB · Görüntüleme: 163
  • Pic-15.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 152
Bildiğim kadarıyla fanların hepsini ilk önce buna takman gerekiyor, ardından ondan çıkan kabloyu da buna takman lazım.

2. modülden çıkan USB kablosunu anakartına taktığında fanların RGB kontrolünü iCUE üzerinden yapabilirsin.

USB 2.0 girişi dolu en son attığınız resimdeki sokete takmak için kablo çıkmıyor sanırım manuel yapılmış el ile değiştirmek gerekiyor RGB olayını

USB 2.0 girişi dolu en son attığınız resimdeki sokete takmak için kablo çıkmıyor sanırım manuel yapılmış el ile değiştirmek gerekiyor RGB olayını

Eski SP120'lerde iCUE desteği sunan modülü koymuyorlardı. Sizin attığınız elle değiştirmeye yarayan kumanda oluyordu fakat Corsair 680X kasasıyla gelen LL120 serisi fanların kendi Lighting Node modülünü kullanabilirsiniz.

USB 2.0 girişi için anakarta takılan çoklayıcı alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…