hoksi Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 86 13 Şubat 2020 #21 ben tekli aldım anakartım gigabyte gaming x b450 rgb kablosunu anakartta direk takmam mı gerekiyor ?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 13 Şubat 2020 #22 @hoksi Anakart bağlantısına yapamazsın. Corsair biraz daha yapısal olarak farklı.
hoksi Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 86 13 Şubat 2020 #23 Lemi Galip dedi: @hoksi Anakart bağlantısına yapamazsın. Corsair biraz daha yapısal olarak farklı. Genişletmek için tıkla... hadi ya kontrolcüsünü mü almam gerekiyor nasıl kullanacağım ben bu tek fanı ? Lemi Galip dedi: @hoksi Anakart bağlantısına yapamazsın. Corsair biraz daha yapısal olarak farklı. Genişletmek için tıkla... bu arada kasa da corsair öndeki 3 fanla beraber kullanırım demiştim ama ne yapabilirim yardımcı olur musun??
Lemi Galip dedi: @hoksi Anakart bağlantısına yapamazsın. Corsair biraz daha yapısal olarak farklı. Genişletmek için tıkla... hadi ya kontrolcüsünü mü almam gerekiyor nasıl kullanacağım ben bu tek fanı ? Lemi Galip dedi: @hoksi Anakart bağlantısına yapamazsın. Corsair biraz daha yapısal olarak farklı. Genişletmek için tıkla... bu arada kasa da corsair öndeki 3 fanla beraber kullanırım demiştim ama ne yapabilirim yardımcı olur musun??
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 13 Şubat 2020 #24 @hoksi Aynen kontrolcüsü lazım. Kumandalı sistemde 3'den fazla kullanılmıyor. 3'den fazla kullanmak için; lighting node core ya da PRO lazım.
@hoksi Aynen kontrolcüsü lazım. Kumandalı sistemde 3'den fazla kullanılmıyor. 3'den fazla kullanmak için; lighting node core ya da PRO lazım.