Corsair SP120 fanlar sıvı soğutma için kullanılır mı?

Makaleler
5
Corsair 220t airflow kasam ve 3 adet SP120 PRO fanım var. Şu an soğutucu olarak Cooler Master Master Liquid Lite 120 kullanıyorum ve kasada fanlardan başka ses yapan bir şey olmadığından artık fan sesi çok rahatsız ediyor. SP120 PRO fanların incelemelerinde, statik basınçlarının yüksek olduğunu duydum. Bu fanı kullanabilir miyim? Zaten çok fazla ısınan bir işlemcim yok (10400F) ve çok ses yapmasın yeter. Ayrıca bu fan kullanılmamalıysa, Corsair marka ve iCUE uyumlu bir fan önerirseniz iyi olur.

Ek: Normalde kasamla gelen SP120 fanlar PWM değil ama Hepsiburada'da bazı SP120 PRO fanlarda PWM yazıyordu. Bu fanların 4 pin olanı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
120 mm sıvı soğutmalar soğutamadıkları için pompaları son ayar çalışır. Pompa olabilir ses kaynağı.
Kendi fanını geçiçi olarak çıkarıp sessiz bir şekilde denedim ve pompa sadece çok çok zorlarsam ses çıkarıyor. Genelde fan hızlandığında duyuyorum. Pompa sabit devirde kalıyor.

Kendi fanını geçiçi olarak çıkarıp sessiz bir şekilde denedim ve pompa sadece çok çok zorlarsam ses çıkarıyor. Genelde fan hızlandığında duyuyorum. Pompa sabit devirde kalıyor.

Dediğiniz fanı kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…