Corsair SP120 Led Fan Nasıl Takılır?

Nadir2B

Hectopat
Daha fazla  
Corsair SPEC-04 Kasa ve ASUS Prime B350M-A anakart kullanıyorum. Kasadaki tek fan, içinde gelen. Bir tane daha almak istedim ve Corsair SP120 modelini aldım. Fakat nasıl takılacağını kavrayamadım. Anakartımda 3 veya 4 pinli bir fan girişi bulamadım. Nasıl takmam gerekiyor? Veya takamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silverstone CPF04 8x PWM 4Pin Fan Çoklayıcı (SST-CPF04) Fiyatı

All Suite 3 uygulaman var bende olduğu gibi. Bundan bir tane alıyorsun bir daha derdin kalmıyor.Kasan ne kadar imkan verirse o kadar fan takıp uygulama üzerinden tüm fanları kontrol edebiliyorsun. Ben kullanıyorum. CPU fan bağlıyorsun bunu sonra diğer fanları da çoklayıcıya takıyorsun.

Diğer yolları da vardır ama benim kullandığım yöntem bu.:)

Herhangi bir çoklayıcı almak zorundayım yani öyle mi?

Benim kullandığım yöntem bu. İleride yine fan eklemek istersen 8 tane fan yeri var. İstersen bir kaç yorum daha bekleyebilirsin. Başka yöntemlerde olabilir.;)

5 tane fan var bende. 1 tane almayı düşünüyorum. Onuda takmak istersem takacak yerim var.:)Nereye takacağım diye düşünmeme gerek kalmıyor. Dolar artınca çoklayıcının fiyatı da biraz artmış. Diğer sitelerde daha ucuz olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı