Corsair Spec 01 [Alındı]

Kasa ısınmıyor demiştin şaşırmıştım şaşkınlığım geçti 82 derece nedir yahu . 70 bile çok . 50-55 falan soğuktur yani senin kasa ayıptır söylemesi yanıyor . Neyse Corsair Spec-01 den gene vazgeçmiş bulunuyorum hayırlısı olsun . Birde Spec-02 ve Spec-03 araştıracağım onlarda aynı durumda ise eğer en iyisi bir Sliencio Pure 650 yada Dark N10 almak gibi

Dostum bir işlemci O.C edilmiş ikincisi R9 280X zaten çok sıcak bir ekran kartı ayrıca altını çiziyorum egzoz fan yok yani hiç fan yok sayılır bir de okumamış gibisin Mersin sıcağında oyun oynarken. Umarım anlamısındır. Yinede sana kalmış. Eğer o ikisinden birini alacaksan Sliencio derim. Benim ekstra olarak size tavsiye Zalman R1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı hala kullanıyor musunuz. Bir sıkıntı çıkardı mı size.

Havalandırma konusunda tereddütü olanlar için söylüyorum, 9 ay önce ben de spec 02 modelini aldım. Tek fanla sessiz ve içini gayet serin tutuyor. Tek fan olması dert edilecek bir şey değil çünkü malzeme kalitesi ve içinin yapısı çok başarılı benim gözümde. Üst seviye F/P kasaları için en ideal seçimlerden birisi.

Bu arada kasa sahibi arkadaşımız, hayırlı olsun güle güle kullan.

Kasayla birlikte gelen fanın dışında başka fan kullanmasak bi sıkıntı çıkarır mı i3 6100 ve rx 460 ikilisiyle kullanırken ?

Bende aynı kasayı kullanıyorum ve tek fan hava sirkülasyonu için yetersiz kalıyor bence ve ekstra 3 ya da 4 tane daha fan alacağım. Siz hangi fanları tercih ettiniz yardımcı olabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…