Corsair Spec-01 Soğutma Sistemi Önerisi

NsLion

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyun oynarken kasa ateş gibi oluyor ve gerçekten odayı ısıtıyor neredeyse. Sistem ısısına bakmadım ama bayağı yanıyor yani. Akşam bakar değerleri de yazarım. Sistemim aşağıda yazıyor.
Kasa: Corsair Carbide Spec-01
İşlemci: Ryzen5 1600 ( Stok Fan ile kullanıyorum)
Ekran Kartı: MSI 1050TI 4GB

Kasanın önünde 1 adet kırmızı ledli fan bulunmakta.
Fan Bilgileri : 12V DC 0.38A | A1225M12S

Kasada 6 adet fan yuvası var ( 2 ön 2 üst 1 arka 1 alt). Şimdi benim istediğim en iyi hava sirkülasyonunu oluşturmak. Çeşitli varyasyonlar var ancak deneyip tecrübe edenler yazarlarsa daha iyi olur. Ek olarak istediğim fanların RGB olması ama tabi bütçemi aşarsa mecbur ya tek LED ya da LED'siz olacak. Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önden hava girer, arkadan ve üstten çıkar. Fanlar için bütçe nedir ?
Bütçe düşünmedim fakat bana 3 öneri yapabilirsiniz hocam.
1. RGB li sistem
2. Düz ışıklı performans
3. Direkt ışıksız uygun fiyatlı ama canavar performanslı

bu şekilde öneride bulunursan makbule geçer. Teşekkür ederim.

Bir de bu Link deki ürün nasıl?

Son düzenleme:
Aliexpress’ten fan almak pek de mantıklı değil. RGB ve performanslı olması bütçenize bağlı.Bütçe düşükse ışıksız performanslı olabilir. Ama bütçe yüksekse hem performanslı hem de RGB olabilir.

RGB + performanslı olarak ve ışıksız ve performanslı olarak 2 tane önerir misiniz?

2 fan istiyorsanız üsttekilerden en ucuz olandan 2 tane alırsınız. Kaç tane almayı düşünürsünüz. Ona göre set bakabilirim. Setler oranla daha düşük fiyat olabilir.

2 fan istiyorsanız üsttekilerden en ucuz olandan 2 tane alırsınız. Kaç tane almayı düşünürsünüz. Ona göre set bakabilirim. Setler oranla daha düşük fiyat olabilir.
1 tane zaten var fanım 3 lü set alır 4 fan olur yeterli gelir sanırım
öncelikle iyi soğutma önemli tabiki fakat görüntüsü olsa tabiki iyi olur.
Karar verdim ışıksız fiyat performans türü bir şey alacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…