Corsair Spec 05 ısınır mı?

şans işi diyosunuz yani :/

Önü kapalı olduğu için etkisi çok çok az olur belki. Onun yerine ön yada yan kapağı çıkartıp kullan.
zaten pcyi çok zorlamıycam belki csgo falan oynarım onun dışında zorlatıcak bir şey oynamam , o halde bile ısınır mı ?
Evet, sadece kasa satılıp daha iyisi alınabilir.

Sen ön kapağı cikartsana bir,
kasayı dün aldım kargodadır elime geçmedi daha

zaten pcyi çok zorlamıycam belki csgo falan oynarım onun dışında zorlatıcak bir şey oynamam , o halde bile ısınır mı ?
CS:GO da ısınacağını sanmıyorum ama yine de değerlerine bakıp buraya yazmanız en iyisi olur.

Bilemem. Sıcaklığı etkileyen çok şey var. Belki odan soğuk olur, veya kasa iyi bir yerde olur vs vs. En iyisi sistemi en çok zorlayan oyunda sıcaklığa bakman.

CS:GO da ısınacağını sanmıyorum ama yine de değerlerine bakıp buraya yazmanız en iyisi olur.
bilgisayarı daha toplamadım tek tek indirim gördüğümde alıyorum kasayı da daha dün akşam aldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…