feridun1 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #1 Görseldeki gibi vidalar üstteki deliklere uymuyor. Bu yüzden 2 tanesini taktım. Sallanma falan yok. Sıkıntı olur mu? Dosya Ekleri IMG_20220312_165542.jpg 78,2 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022
Görseldeki gibi vidalar üstteki deliklere uymuyor. Bu yüzden 2 tanesini taktım. Sallanma falan yok. Sıkıntı olur mu?
M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 12 Mart 2022 #2 Takılır, düşük seviye sistem montajlarken hep böyle yapıyorum.
feridun1 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 Mr. Edri dedi: Takılır, düşük seviye sistem montajlarken hep böyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler
Mr. Edri dedi: Takılır, düşük seviye sistem montajlarken hep böyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #4 BUFFER® 2 Metre Güçlü Yapışkanlı Çift Taraflı Silikon Pratik Şeffaf Bant : Amazon.com.tr: Yapı Market BUFFER® 2 Metre Güçlü Yapışkanlı Çift Taraflı Silikon Pratik Şeffaf Bant : Amazon.com.tr: Yapı Market www.amazon.com.tr Şu tarz bir ürünle sabitleyin en azından, zangırdama olmaması için.
BUFFER® 2 Metre Güçlü Yapışkanlı Çift Taraflı Silikon Pratik Şeffaf Bant : Amazon.com.tr: Yapı Market BUFFER® 2 Metre Güçlü Yapışkanlı Çift Taraflı Silikon Pratik Şeffaf Bant : Amazon.com.tr: Yapı Market www.amazon.com.tr Şu tarz bir ürünle sabitleyin en azından, zangırdama olmaması için.
feridun1 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #5 Maximum dedi: BUFFER® 2 Metre Güçlü Yapışkanlı Çift Taraflı Silikon Pratik Şeffaf Bant : Amazon.com.tr: Yapı Market BUFFER® 2 Metre Güçlü Yapışkanlı Çift Taraflı Silikon Pratik Şeffaf Bant : Amazon.com.tr: Yapı Market www.amazon.com.tr Şu tarz bir ürünle sabitleyin en azından, zangırdama olmaması için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun.
Maximum dedi: BUFFER® 2 Metre Güçlü Yapışkanlı Çift Taraflı Silikon Pratik Şeffaf Bant : Amazon.com.tr: Yapı Market BUFFER® 2 Metre Güçlü Yapışkanlı Çift Taraflı Silikon Pratik Şeffaf Bant : Amazon.com.tr: Yapı Market www.amazon.com.tr Şu tarz bir ürünle sabitleyin en azından, zangırdama olmaması için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun.
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.405 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #6 feridun1 dedi: Görseldeki gibi vidalar üstteki deliklere uymuyor. Bu yüzden 2 tanesini taktım. Sallanma falan yok. Sıkıntı olur mu? Eki Görüntüle 1329853 Genişletmek için tıkla... Yanlış görmüyorsam alttaki iki vidayı takmışsınız. Çapraz takarsanız daha sağlıklı olur iki vida olacaksa.
feridun1 dedi: Görseldeki gibi vidalar üstteki deliklere uymuyor. Bu yüzden 2 tanesini taktım. Sallanma falan yok. Sıkıntı olur mu? Eki Görüntüle 1329853 Genişletmek için tıkla... Yanlış görmüyorsam alttaki iki vidayı takmışsınız. Çapraz takarsanız daha sağlıklı olur iki vida olacaksa.
O Osmik41 Megapat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 303 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #7 feridun1 dedi: Görseldeki gibi vidalar üstteki deliklere uymuyor. Bu yüzden 2 tanesini taktım. Sallanma falan yok. Sıkıntı olur mu? Eki Görüntüle 1329853 Genişletmek için tıkla... İlk fotoğrafta sağda kalan vidayı üst kısma taksanız daha iyi olabilir. (vidalar çapraz olacak şekilde)
feridun1 dedi: Görseldeki gibi vidalar üstteki deliklere uymuyor. Bu yüzden 2 tanesini taktım. Sallanma falan yok. Sıkıntı olur mu? Eki Görüntüle 1329853 Genişletmek için tıkla... İlk fotoğrafta sağda kalan vidayı üst kısma taksanız daha iyi olabilir. (vidalar çapraz olacak şekilde)
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 12 Mart 2022 #8 Sıkıntı olmaz hocam.
feridun1 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #9 odunq dedi: Yanlış görmüyorsam alttaki iki vidayı takmışsınız. Çapraz takarsanız daha sağlıklı olur iki vida olacaksa. Genişletmek için tıkla... Osmik41 dedi: İlk fotoğrafta sağda kalan vidayı üst kısma taksanız daha iyi olabilir. (vidalar çapraz olacak şekilde) Genişletmek için tıkla... üstteki vida deliklerine vidalar uymuyor o yüzden altlara taktım hocam şuanlık seste falan sıkıntı yok
odunq dedi: Yanlış görmüyorsam alttaki iki vidayı takmışsınız. Çapraz takarsanız daha sağlıklı olur iki vida olacaksa. Genişletmek için tıkla... Osmik41 dedi: İlk fotoğrafta sağda kalan vidayı üst kısma taksanız daha iyi olabilir. (vidalar çapraz olacak şekilde) Genişletmek için tıkla... üstteki vida deliklerine vidalar uymuyor o yüzden altlara taktım hocam şuanlık seste falan sıkıntı yok