Takılır, düşük seviye sistem montajlarken hep böyle yapıyorum.
Tamamdır hocam sağolun.BUFFER® 2 Metre Güçlü Yapışkanlı Çift Taraflı Silikon Pratik Şeffaf Bant : Amazon.com.tr: Yapı Market
BUFFER® 2 Metre Güçlü Yapışkanlı Çift Taraflı Silikon Pratik Şeffaf Bant : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Şu tarz bir ürünle sabitleyin en azından, zangırdama olmaması için.
Yanlış görmüyorsam alttaki iki vidayı takmışsınız. Çapraz takarsanız daha sağlıklı olur iki vida olacaksa.Görseldeki gibi vidalar üstteki deliklere uymuyor. Bu yüzden 2 tanesini taktım. Sallanma falan yok. Sıkıntı olur mu?
Eki Görüntüle 1329853
Görseldeki gibi vidalar üstteki deliklere uymuyor. Bu yüzden 2 tanesini taktım. Sallanma falan yok. Sıkıntı olur mu?
Eki Görüntüle 1329853
Yanlış görmüyorsam alttaki iki vidayı takmışsınız. Çapraz takarsanız daha sağlıklı olur iki vida olacaksa.
üstteki vida deliklerine vidalar uymuyor o yüzden altlara taktım hocam şuanlık seste falan sıkıntı yokİlk fotoğrafta sağda kalan vidayı üst kısma taksanız daha iyi olabilir. (vidalar çapraz olacak şekilde)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.